BAKER İMZAYI ATTI

Trabzonspor, Chelsea'de forma giyen orta saha oyuncusu Lewis Baker'i 1 sezonluğun bedelsiz olarak kiraladığını açıkladı. Trabzonspor'da flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Bordo mavililer, Fenerbahçe'ye transfer olan Arjantinli futbolcu Jose Sosa'nın yerine orta sahaya Chelsea'den Lewis Baker'i 1 yıllığına kiraladığını açıkladı. Bordo mavililer, transferi Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

İŞTE TRABZONSPOR'UN KAP'A YAPTIĞI AÇIKLAMA

 Profesyonel futbolcu Lewis Renard Baker’in kulübümüze transferi konusunda İngiltere’nin Chelsea Kulübüyle anlaşma sağlanmıştır. Ayrıca Lewis Renard Baker ile 1 yıllık anlaşma yapılmıştır. Profesyonel futbolcu Lewis Renard Baker ile 1 (Bir) yıllık anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya; 2020/21 futbol sezonu için 700.000.-EUR garanti ücret ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcu ile olan sözleşmenin devam etmesi şartına bağlı olarak, 70.000.-EUR ödenecektir.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.