Barcelona'nın yıldızından Ahmetcan Kaplan hamlesi geldi!

Trabzonspor deplasmanda konuk olduğu Galatasaray’ı 2-1 mağlup ederken genç stoper Ahmetcan Kaplan performansıyla dikkat çekti.Trabzonspor’un Galatasaray’ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada 45.dakikada oyuna dahil olan 19 yaşındaki stoper Ahmetcan Kaplan performansıyla dikkat çekti.Galatasaray karşılaşmasında bir gol pozisyonuna da giren genç stoper için Barcelona’nın yıldızı Gerard Pique’den hamle geldi. Barcelona efsanesi Gerard Pique, Trabzonspor'un stoperi Ahmetcan Kaplan'ın dijital kartına yatırım yaptı.

MİLLİ TAKIM TEKNİK DİREKTÖRÜ KUNTZ SİNYAL VERMİŞTİ!

Mili Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Ahmetcan Kaplan için yaptığı açıklamada ‘’Trabzonspor'un genç stoperi Ahmetcan'ın ne kadar iyi oynadığını gördünüz. Babel'e karşı çok iyiydi. Alttan gelen bu oyuncuların, şans bulabileceğini söyleyebilirim’’ ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.