BAŞKAN 2011 FORMA ALDI

Zorluoğlu’ndan şike göndermesi

Filiz YILDIRIM

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’ndan Trabzonspor’un “Keşan” motifli formasına destek. Şike göndermesi yapan Başkan Zorluoğlu, 2011 tane forma alacağını duyurdu. Başkan Zorluoğlu “Alın terine ve emeğe olan inancımızla, futbolun sadece saha içinde oynanması dileğiyle 2011 tane forma bağışlıyoruz.” dedi.

TRABZONSPOR’A DESTEK

Bordo-mavili kulüp yöreye özgü “Keşan” motiflerinin yer aldığı formayı geçtiğimiz gün bir reklam filmiyle tanıttı. Sosyal medyada gündem olan “Keşan” motiflerinin yer aldığı forma büyük ilgi gördü. Trabzonlu siyasiler başta olmak üzere Bakanlar da “Keşan” motifli formalardan alarak Trabzonspor’a destek oldu.

2011 TANE FORMA BAĞIŞLADI

Başkan Zorluoğlu, alacağını duyurduğu forma sayısıyla şike göndermesi yaptı. Soysal medyadan forma isteklerine kayıtsız kalamayan Başkan Zorluoğlu, “Trabzonspor'umuz ile Keşan motiflerimiz formamıza bu kadar yakışmışken kampanyaya kayıtsız kalamam elbette. Alın terine ve emeğe olan inancımızla, futbolun sadece saha içinde oynanması dileğiyle 2011 tane forma bağışlıyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.