Başkan Ağaoğlu'ndan flaş Vitor Hugo açıklaması!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan flaş Vitor Hugo açıklaması!

KTÜ Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıya Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Hugo transferi ile ilgili flaş açıklamada bulundu.Uzun süre sonra Trabzon'da basın mensuplarıyla bir araya gelen Trabzonspor'da başkan Ahmet Ağaoğlu transfer açıklamasında bulundu.

''HUGO İÇİN ÖDEYEMEYİZ''

Vitor Hugo transferi ile ilgili konuşan Ağaoğlu, ''Yapılan transferlerin sorumluğu bize ait. 4 milyon Euro’luk oyuncu Hugo ve gündemde yok. Hugo izleme ekibinin önerdiği, teknik heyetin onayladığı ve sol tarafımda oturan (Ertuğrul Doğan) arkadaşın reddettiği oyuncu. Vergisiz 10 milyon Euro. Vergilerle net maliyeti 15 milyon Euro. Sol tarafımdaki arkadaş söyledi ve 'Ödeyemeyiz' dedi. Dolayısıyla gündemde değil. Trabzonspor’un ödeyebileceği maksimum rakam 1,5 milyon Euro’dur. Bizim 15 milyon Euro üzerinde kadro oluşturma şansımız yok'' dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
BaşkanHugoArkadaşVitor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105