Başkan Ağaoğlu, takımından umutlu

Alınlarından öpüyorum!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Gaziantep FK karşısında sadece bir maç kazandıklarını, Süper Lig'in uzun bir serüven olduğunu belirterek, “Takım olarak çok iyi bir kaynaşma ortamına sahibiz. Trabzonspor ülke ve ilkeleri doğrultusunda hareket eden mücadele eden varını yoğunu ortaya koyan, bilinçli bir şekilde mücadeleyi sürdüren bir kadroya sahibiz. Futbolcularımın anlından öpüyorum. Her maçta her şeylerini ortaya koyuyorlar" dedi. Kaptan Sosa'nın müsabakada son sözü söylediğini belirten Ağaoğlu, "Yusuf Sarı'nın da golle dönmesi ayrı bir güzellik. Teknik heyetimizi kutluyorum. Sturridge'nin katkısını zaman gösterecek. Her geçen gün üstüne koyuyor. Çok iyi bir ayak ve forvet” dedi.

Galibiyetin kimseyi yanıltmaması gerektiğini belirten Ağaoğlu, "Önümüzde artık 26 maçlık bir serüven var. Önemli olana zirve mücadelesini son saniyeye kadar sürdürebilmek” dedi. Eleştirilecek adam benim! Ağaoğlu, “Takım olarak ve kulüp olarak güzel bir kulüp olduk. Oyuncularımıza borcumuz yok. Daha henüz oyunculardan sattığımız formaların parasını tahsil etmedim. Onların bana borcu var yani. Bir taraftan borç ödüyoruz bir taraftan da sahada mücadele ediyoruz. Olumsuz giden işlerle ilgili olarak ne oyuncularımız ne teknik heyetindeki arkadaşlarımız ve yöneticilerimiz eleştirilmesin, eleştirilecek adam benim. Günün sonunda onların görev almasının altına imza atan benim" dedi. Ağaoğlu, Abdülkadir Ömür’ün kendilerini evinde güzel ağırladığını belirterek, “Yer sofrasında 13 yaşına kadar yemek yiyen biri olarak inanılmaz mutluluk verici bir tabloydu” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.