Baskın Basanındır...

Dün oynanan maçta her ne kadar maçın kaderini hakemler belirlemiş ise de, bu bizim açımızdan beklenilen bir sonuçtu. O sebeple biz önce kendimize bakmalı ve gerekirse sahada hakemide yenmemiz gerektiğini bilmeliyiz.  Artık Trabzonspor'a karşı oynanan oyunlara ya alışmalı ya da buna bir son vermeliyiz.
Bu ortamda ne kadar maç konuşabilirsek o kadar konuşalım düşüncesiyle belirtmeliyim ki, Fenerbahçe kendinden beklenilen futboldan daha iyi bir futbol ortaya koydu.Trabzonspor ise beklenilen futbolun çok daha uzağında idi. Maçın temposunu ayarlayan Fenerbahçe takımı idi. Bazı dakikalarda savunmayı üçlü yapıp orta sahada altı kişi olmasını bildi. Fenerbahçe sayı olarak üsütünlüğü sağladı.
 Trabzonspor rakibin topla oynamasına çok fazla izin verdi. Bu kadar izin verirsen mecburen bu duruma düşersin.

Tabi bunda hiçbir varlık gösteremeyen Nwakaeme, Bakasetas, Djanıny, Ekuban dörtlüsünün etkisizliği büyüktü.Gereksiz yere topla çok oynayınca ve pas seçeneklerini kullanmayınca hücumda etkisizliğimiz bir kat daha arttı. Bir dip not olarak da belirtmeliyim ki, Nwakaeme'nin geldiği günden beri iyi oynadığı tek bir Fenerbahçe maçı yok. İlk yarı Fenerbahçe'nin skor avantajını elde etmesini tek başına Uğurcan engelledi, diyebiliriz. Yenilmiş olsak bile bana göre maçın en iyisi Uğurcan idi, kendisini kutlarım. Geride kalan yedi haftada sahada istediklerini yapan Trabzonspor bu hafta karşısında topu koşturmasını bilen oyuncuları görünce bocaladı. Bu da bizim  takımın kapasitesini hatırlamamıza sebep oldu.

İki takım arasındaki kadro zenginliği  başka bir belirleyici unsurdu. Oyuncu değişikliklerine baktığımızda arada fark olduğu açıkca belli oluyordu. Trabzonspor orta sahasında tek direnç göstermeye çalışan oyuncu Berat idi. O da tek başına yeterli olamayınca sahanın hakimi rakip Fenerbahçe oldu. İkinci yarı aslında Trabzonspor oyun olarak biraz daha etkili gözüktü. Tabi böyle olunca Erol Bulut hemen Samatta ve Valencia'yı oyuna aldı. Mesut'un çıkışı ile10 numara pozisyonuna Pelkas geçti. Mesut'tan daha iyi 10 numara olduğunu herkese gösterdi. Aynı hücum zenginliğini ne yazık ki, Trabzonspor'da izleyemedik. En net gol pozisyonu Djanıny'nin kafa topu ile direğe çarpan pozisyon oldu. İşin sonunda yine komadan çıkmak isteyen bir rakip gelip Trabzonspor sayesinde komadan çıkmış oldu.

Genç ve tecrübesiz Serkan’ın yapmış olduğu hatalı hamlenin ardından kaptırdığı topun dönüp gol olması onun ve kent adına üzüntü vericiydi.Abdullah Hoca geldiği günden beri her şeyi doğru yapıyor. Ancak bu Perreıra’nın gönderilmesi olayı veya krizi her ne ise bunu pek olumlu yönetemedi. Ne düşündü o kadarını bilemiyoruz. Devre arası bir sağ bek istediğini ama alamadığını biliyoruz. Artık yapacak bişe yok eldekilerle ne kadar puan toplayabilirsek, o kadar. Bir cümle de sayın Başkan Ağaoğlu'na söyleyeyim; ,maçtan sonra yapmış olduğu açıklamanın hiçbir anlamı yok. O açıklamayı hakem ataması yapılınca yapacaktı.Sonradan eyvah para etmisayor. Sayın başkan şark kurnazlığı yapmayın lütfen. İşin sonunda Fenerbahçe baskın basanındır mantığı ile presli ve topa basarak sahasında Trabzonspor'dan daha etkili oyun oynadı ve skoru almasını bildi.Kadromuz ve yeterliliğimiz bu kadar. Kimse bu hain medyanın şişirmesine gelmesin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakim61 3 yıl önce

Başlık ve başkan hakkında dedikleriniz çok doğru yine bir kaos ortamı Trabzon'a yaramadı hep aynı oyuna geliyoruz medya şişirmesi

Avatar
Eyup 3 yıl önce

Serkani bu takimda görmek istemiyoruzz bu takimin topcusu degil kamili sakatladi mactada bombayi patlatti hhelal olsun ona.

Avatar
Mustafa resit guven 3 yıl önce

Ugurcanin macin en iyisi olmasi takimin cok kotu oldugu anlamina geliyor macin adami h.umut meler

Avatar
Cihan 3 yıl önce

Ligin özeti haftasonu maçları oynanır ve birkaç takım arasında şampiyonluk yarışı sürdürülmek istenir, bunun yanında bazı garibanlar çırpınır. Maç haftasi tamamlandığında sabah işe giderken babamın telefonu çalar, beinsports yetkilileri arar ve şampiyonluk yarışı heyecanını izlemek için beinsports sadece ....TL fırsatı kaçırmayın der... lig mig yok, futbol felan yok (birkaç takım hariç), yeterki puan tablosu çekişmeli olsun, millet beinsports alsın.. Ayıp !