Behlül Aydın ile ilgili şaşırtan gerçek

Trabzonspor'un genç yıldızı Behlül Aydın ile ilgili şaşırtan gerçek

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 5'inci hafta maçında sahasında İspanyol ekibi Getafe ile karşı karşıya geldi. Bordo-mavililer genç futbolcularla sahaya çıktığı karşılaşmayı 1-0'lık skorla kaybetti. Trabzonspor'da bir çok genç isim de forma şansı buldu. Teknik Direktör Ünal Karaman; Serkan Asan, Fıratcan Üzüm, Kerem Bayku, Abdurrahim Dursun, Muhammet Akpınar ve Behlül Aydın gibi bir çok isme şans verdi. Trabzonspor'un genç yıldızı Behlül Aydın ile ilgili de şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı.

Trabzonspor UEFA Avrupa Liginde C Grubunda İspanya temsilcisi Getafe ile Medical Park Stadında karşılaştı.Taraftarların ilgi göstermediği karşılaşmaya teknik direktör Ünal Karaman genç oyuncularla çıktı.Maçta Trabzonspor ilk yarıyı 0 - 0 berabere tamamlarken ikinci yarı 50. dakika Jaime Mata'nın attığı golle 1 - 0 mağlup oldu.Trabzonspor özellikle ilk yarıda Muhammet ile kaçırdığı pozisyon ise maçta en fazla hafızalara yer eden pozisyon oldu.Teknik direktör Ünal Karaman, sakat oyuncuların çokluğuna rağmen kadroda yer alan Uğurcan Çakır, Gaston Campi, Kamil Ahmet Çörekçi, Obi Mikel, Anthony Nwakaeme, Alexander Sörloth gibi diğer as oyuncularını da yedek kulübesinde oturtarak, Süper Lig'deki Galatasaray maçı öncesinde rotasyon yaptı.Karaman, hafif sakatlıkları bulunan Jose Sosa, Yusuf Sarı, Hüseyin Türkmen ile Joao Pereira'yı da kadroya almayarak Galatasaray maçı öncesinde dinlendirmeyi tercih etti.Karadeniz ekibi, ligde son oynadığı MKE Ankaragücü maçına göre 9 farklı isimle sahaya çıktı.Teknik direktör Karaman, sağ bekte Joao Pereira'nın yerine Serkan Asan'a, stoperde Hüseyin Türkmen'in yerine Ivanildo Fernandes'e, Gaston Campi'nin yerine Doğan Erdoğan'a, sol bekte Kamil Ahmet Çörekçi'nin yerine Abdurrahim Dursun'a, orta sahada Obi Mikel'in yerine Abdulkadir Parmak'a, Jose Sosa'nın yerine Kerem Baykuş'a, sağ kanatta Yusuf Sarı'nın yerine Fıratcan Üzüm'e, sol kanatta Anthony Nwakaeme'nin yerine Donis Avdijaj'a, forvette Alexander Sörloth'un yerine Muhammet Akpınar'a görev verdi.

BEHLÜL AYDIN İLK KEZ FORMA GİYDİ

Teknik direktör Ünal Karaman'ın hafta sonu oynanacak Galatasaray maçını da düşünerek genç ağırlıklı kadro ile çıktığı maçın 59. dakikasında Donis Avdijaj'ın yerine oyuna giren Behlül Aydın'ın aynı zamanda dün akşam doğum günü olduğu ortaya çıktı.28 Kasım 2000 doğumlu olan Behlül Aydın, 19 yaşını doldurduğu gün, resmi bir maçta ilk defa Trabzonspor forması giydi.Bir nevi en güzel doğum günü hediyesini alan genç oyuncu maç sonrasında yaptığı paylaşımda, "Çocukluğumdan beri hayalini kurduğum bu şanlı formayı doğum günümde giymek nasip oldu.Bana güvenip bu şansı veren, başta Ünal Hocam olmak üzere, üzerimde emeği olan herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Liginde dün akşam oynadığı Getafe maçında sonradan oyuna giren genç oyunculu Behlül Aydın, doğum günü olduğu ortaya çıktı.19 yaşını dolduran oyuncu için dün akşam resmi bir maçta ilk defa giydiği Trabzonspor forması da en güzel doğum günü hediyesi oldu...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.