Beşiktaş'ı tek başına yıktı

Trabzonspor'da Jose Sosa rüzgarı! 

Trabzon’un yıldızı Sosa, eski takımı Beşiktaş’ı tek başına yıktı. Dorukhan’ın kendi kalesine attığı golde vuruşu yapan Tangocu, Necip’e çarpan topta da şutu çeken isimdi. Arjantinli böylece son iki maçtaki kötü performansını da affettirdi.Jose Sosa’dan unutulmaz performans... 34 yaşındaki futbolcu, eski takımı Beşiktaş’ı tek başına yıktı.Dorukhan’ın kendi kalesine attığı golde vuruşu yapan Arjantinli yıldız, ikinci golde de Necip’e çarpıp ağlarla buluşan muhteşem şutu çeken isimdi.Bu, Sosa’nın bu sezon kaydettiği ilk gol oldu. Siftahı Beşiktaş galibiyetiyle yapan Sosa, geçen sezon da Fenerbahçe’yi avlamayı başarmıştı.Getafe ve Sivasspor maçlarında vasatın altında bir performans sergileyen Tangocu, dün akşamki futboluyla bu olumsuz tabloyu da silmeyi başardı.

Uzaktan hiç affetmiyor

Bu arada Sosa, Türkiye’de müthiş bir istatistiğe imza atmaya devam ediyor. Tecrübeli oyuncu, Beşiktaş ve Trabzonspor formalarıyla çıktığı 118 lig maçında 18. golünü atarken, bunların 13’ünü ceza sahası dışından kaydetti.Yıldız futbolcunun Trabzon’daki 6 golünden 4’ü de ceza sahası dışından geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.