Beşiktaş'tan sürpriz transfer hamlesi!

Trabzonsporlu Stefano Denswil için devreye girildi

Siyah beyazlılar, Teknik Direktör Valerien Ismael ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı yönetiminde gelecek - gidecek isimler için çalışmalarına devam ediyor. Bu bağlamda Kara Kartal, Vida'nin da ayrılığı sonrası stoper bölgesine takviye yapmak istiyor. Beşiktaş, Trabzonspor'da kiralık forma giyen Stefano Denswil'in transferi için nabız yoklamaya başladı. Beşiktaş'ta gelecek sezonun transfer çalışmaları başladı.Siyah beyazlılar, Teknik Direktör Valerien Ismael ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı yönetiminde transfer çalışmalarına devam ediyor.Savunma bölgesine yapılacak takviyeler için de çalışmalarını sürdüren Kara Kartal'da önemli gelişmeler yaşanıyor.

VIDA GİTTİ
Bilindiği üzere Dopmagoj Vida, Beşiktaş'tan resmen ayrıldı.Uzun süren kontrat çalışmaları sonrası Beşiktaş, bir anlaşmaya varamamıştı.Bunun ardından Kara Kartal, en az Vida kadar yetenekli bir isme imza attırmak istiyordu.Gelecek sezon finansal fair play sorunu yaşamak istemeyen Beşiktaş, maliyeti uygun bir isim arıyor.

SÜRPRİZ İSME KANCA
İstanbul devi, bu bağlamda gündemine Trabzonsporlu bir yıldızı aldı.Beşiktaş, son şampiyon Trabzonspor'da kiralık forma giyen Stefano Denswil'e kancayı attı.Tecrübeli savunmacı için Beşiktaşlı kurmaylar, nabız yoklamaya başladı.

ÖNCELİK TRABZONSPOR'DA
Kara Kartal, transfer için Trabzonspor'un kararını bekleyemeye geçti.Bununla beraber Trabzonspor'un, Denswil'i kadrosuna katmak için önceliği bulunuyor.

İSTİKARAR ABİDESİ
Denswil, Trabzonspor'da oynadığı futbolla alkış toplamıştı.Yıldız futbolcu, bu sezon toplamda 29 maça çıktı.Öte yandan Denswil, 2 asist üretti ve 2030 dakika sahada kaldı.fotomaç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.