Bilal Erdoğan kutlamalara katıldı...

Başakşehir'in kutlamasında dikkat çeken kare: Bilal Erdoğan...

Başakşehir'in şampiyonluk kutlamalarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan da katıldı.Süper Lig'de 33. haftanın tamamlanmasıyla Başakşehir şampiyonluğunu ilan etti.Trabzonspor'un pandemi sonrasında inanılmaz performans düşüşü ve yakaladığı fırsatları elinin tersiyle itmesi sonucunda Başakşehir ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğu garantiledi.

İstanbul'da oynanan Başakşehir Kayserispor maçının bitiş düdüğünün ardından İstanbul ekibi sahada şampiyonluğu kutlarken dikkat çeken kareler oluştu. Şampiyonluk fotoğrafına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan da girdi. Maçı Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile birlikte izleyen ve şampiyonluğu kutlayan Bilal Erdoğan bol bol fotoğraf çektirdi.Bu görüntüler sonrası Başakşehir ve Gümüşdağ'ın bazı kesimlerce desteklendiği iddiaları sosyal medyada yeniden gündem oldu.Kayserisepor karşılaşmasında da elektriklerin kesilmesi ise sezonun çirkinlikerle bitmesinin tuzu biberi oldu. ezonun

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.