Bismillah

BİSMİLLAH…

         Kim ne derse desin yapılan Transferler sonucunda bu sene beklenti artık şampiyonluk.Bende son kurşunun atıldığını ve bu sene bu hasretin biteceğine inananlardanım. Malatya maçında 11 dakikada atılan 2 gol bize maçın gollü geçeceğinin mesajını verdi.Dışardan pek anlaşılmasa bile Norveç gibi bir ülkeye gidip 3 gün sonra dönüp yine deplasmana gidip Malatya karşısında 15 dakikada erken gol ile maçı koparıp maça kendi istediği gibi tempo vermek çok zor iş.Bu sebeple teknik kadroyu kutlamak gerekir.Yine de maçı izlerken rahat olsak bile defansta oluşan zaafiyetlerin devam ettiği verdiğimiz pozisyonlardan anlaşılıyor. Hem maçın başında gardı düşen hem de oyun olarak izlediğimiz kadarı ile pek de  iyi görmediğimiz Malatya karşısında bu kadar pozisyon verilmesi ilerisi için bize açıkca ikaz verdi 

Hamsik tecrübesi ile bence takımın en iyisi idi. Beratı da yöneterek savunma önünde oyunu hem kontrol etti hem de maçın temposunu ayarlayan isim oldu.Attığı gol ve yaptığı asist ile de performansını taçlandırdı. 

En rahat olduğumuz yer hücum.Rakip ne şekil savunma yaparsa yapsın bu problemleri çözebilecek bu hücum varyasyonlarını yapabilecek oyunculara sahibiz.Cornelius da formunu yakalarsa kapalı savunmalarda pivot olarak da kullanabileceğimiz için kanatlardan da yeterli beslemeyi yaparak  hem yerden hem de hava toplarında bariz üstünlük kurabiliriz.Zaten kadromuzun yapısı bu sene gollü maçlar izleyeceğimizi ve genelde oyunu karşı alanda oynayacağımızı belli ediyor bize. 
İsmail Köybaşı hem fiziksel hemde oyun anlamında hiç hazır değil.Bu maçı izledikten sonra Abdullah hocayı Molde maçında sorgulayanlar herhalde durumu anlamıştırlar. İsmailin bu performansını Roma affetmez.Bu sürede yine Serkan'ın sağ bek’te , Peres'in de sol bek’te oynamasının daha iyi olacağını göstererek anlattı bize Abdullah hoca. Kötü izlenim veren Malatyaspor bile tüm atak varyasyonlarını , İsmail'in bölgesinden yaparak çok rahat pozisyonlara girdi. Yediğimiz golde tabiî ki büyük hata Uğurcanın olması ile birlikte o pozisyonda arkadan gelen Adem’i unutan Peres yerine  Serkan olsa şimdi çocuğu topa tutmuştuk,demek bu hatalar en tecrübelisinde bile ara ara oluyor.Bir not da Djanıny ye düşeyim.Hiç de formayı kolay kaptıracağa benzemiyor sağ,sol,orta her alanda elinden gelenin fazlasını vermeye çalışıyor bu da bizim adımıza forma rekabetinin meyvelerini toplayacağımız iyi bir durum haline geldi.Bakasetasın penaltıyı kullanması için topu ona vermesi de takımda arkadaşlığın çok iyi düzeyde olduğunun kanıtı kendisini bir kez daha kutlarım.
               Yine de oynadığımız oyunla,güçlü hücum ile bu sene çok keyifli bir lig izleyerek inşallah masa başı oyunlara yenilmeden Şampiyonluğa uzanacağımızı umut ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İbrahim deniz 3 yıl önce

Onur bey bu takim sol bek transferi yapmayacak mi ?

banner105