Bitmesin bu fırtına Trabzonum!

Avrupa Fatihi şimdi ligde fırtına koparmak için Akyazı’ya iniyor.

AEK zaferi ile Avrupa’nın kapıları açan bordo-mavililer, evinde Malatya ile kapışıyor. Trabzon, Malatya’yı yıkıp Avrupa’daki fırtınayı ligde de estirmeyi amaçlıyor

Haydi Trabzon bu fırtına dinmesin. S.Prag’ı eledikten sonra AEK’yı deplasmanda dağıtarak Avrupa Ligi’nde gruplara kalma yolunu ardına kadar açan bordo-mavililer, şimdi fırtınayı lige taşımak amacında. Kasımpaşa deplasmanında beraberlik alarak lige başlayan Trabzonspor, bu akşam Akyazı’da Yeni Malatyaspor’u devirip ligde ilk galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor. Avrupa’ya veda eden rakipte ilk maçtaki Başakşehir galibiyeti ile dikkati çekti ama burası Trabzon burdan çıkış yok.

Trabzonspor’da Malatya maçına taraftarlar yoğun ilgi gösterirken, biletler daha ilk günden tükendi.. 40 bin kişilik stadın Sparta Prag maçında olduğu gibi yine tamamen dolması beklenirken, Trabzonspor Malatyaspor karşısında güzel bir galibiyet alarak şampiyonluk umutları ile başlanan sezonda gövde gösterisi yapmak amacında. Zorlu maç öncesinde Trabzon’da Onazi ve Kamil Ahmet’in sakatlıkları bulunuyor.

Muhtemel 11'ler

TRABZONSPOR: Uğurcan, Pereira, Campi, Fernandes, Novak, Mikel, Sosa, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Ekuban, Sörloth

YENİ MALATYA: Farnolle   , Erkan Kaş   , Teenage, Özer, Robin, Murat, Bifouma, Donald, Fofana, Chaaleli, Adis Jahovic  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
salih 4 yıl önce

geçmiş olsun kralll

Avatar
salih 4 yıl önce

ackım beenım

banner105