''Bizi destekleyen siyasiler de var...''

Ali Sürmen'den flaş açıklama!

Trabzonspor'da 25 yıllık üyelik süresini doldurarak Divan Kurulu üyeliğine hak kazanan 64 kişi bugün Kadir Özcan Tesisleri Nizamettin Algan Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle üyelik belgelerini aldı.Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen terönde yaptığı konuşmasında Trabzonspor'u destekleyen suyasilerin olduğunu söyledi. Divan kurulunun hiçbir beklentisinin olmadığını belirten Başkan Sürmen, "“Trabzonsporumuz bu sene çok iyi giderken, beklemediğimiz sonuçlar alarak hepimizi üzdü. Bu kadar yaklaşmışken nasıl olur da biz bu duruma düşeriz. Herkes bir yerinden baktığı zaman eleştirebilir. Yönetimi de futbolcuyu da teknik direktörü de eleştirebilirsiniz. Bu sizin en doğal hakkınız ama asla şunu yapmayın. Ben yarın yönetici olabilirim, mevcut yönetimin gitmesi için eleştirimi yoğunlaştırayım demeyin. Bunu yapmayın, siyasi bakış açısıyla da eleştiri yapmayın. Pandemi sonrası beklenen sonuç alınamadı ama buna başka anlamlar yüklemek doğru değil. Hele hele siyasi anlam yüklemek hiç doğru değil. Nasıl ki Başakşehir şampiyon olduğu gece sahaya girip kutlama yapan siyasileri ve yakınlarını şiddetle eleştiriyoruz, bizi destekleyen siyasiler de var. Trabzonsporumuzun ekonomik krize girdiği süreçte el atıp, bugünlere gelmemizde büyük katkısı olan siyasiler var. Her dönemde iktidarda bulunan veya bulunmayan siyasetçilerden yararlanmak durumundayız. Ancak siyasetçiye kulübü kullandırmamalıyız. Tıpkı Başakşehir maçı sonrası sahaya inen siyasetçiler gibi. Bunu kabul edemeyiz, bu Trabzonsporluların kabul edebileceği bir davranış şekli değildir. Başakşehirli olabilirsiniz, sevinebilirsiniz ama kutlamanın bir adabı vardır.”

KAOSTAN UZAK DURALIM

Sürmen Kupa maçını haçırlatarak, “Biraz sabredelim, önümüzde bir kupa maçımız var. İnşallah, en azından kupayı ve Süper Lig’de de ikinciliği kazanmış oluruz” diyen Sürmen sözlerine şöyle devam etti: “Bu başarılar sayesinde Trabzonspor’un hem maddi hem de manevi yönden önemli girdileri olacaktır. 1995-96’da, 2010-11’de şampiyonluğa oynayan takımı ve yöneticileri kaosa sürüklediğimiz için bugünkü noktalarda zorlanıyoruz. Elbette nedenler tartışılacak, bundan yönetimin de alınma hakkı yoktur. Nedenler tartışılacak ama sonuç kaos olmamalıdır. Yeni bir kaosu Trabzonspor kaldırmaz. Bunu net olarak söyleyeyim. Çözümleri beraber üretelim, yönetim de bu çözümleri dinlesin, yanlış yaptığı yer varsa düzeltsin” Törende Divan Başkanı Ali Sürmen ve Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Hayırlıoğlu ile Kemal Ertürk yeni divan üyeleri tebrik ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

 

Anahtar Kelimeler:
BaşakşehirTeknikSürmen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayhan Çağılcı 4 yıl önce

Teşekkür ederiz

banner63

banner105