Bu sezon senin sezonun olsun Abdülkadir

Yusuf Yazıcı’nın gidişinin ardından gözler genç yıldızın üzerinde olacak

Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı'nın, Lille’ye transfer olmasının ardından şimdi gözler Abdülkadir Ömür'e çevrildi. 10 numaralı formayı alarak sezonu sezona başlayan genç futbolcu, camiadan büyük destek görüyor. Yeteneği, potansiyeli ve özverisiyle alkış toplayan Abdülkadir için bu sezon çok farklı olacak. Başta teknik direktör Ünal Karaman ve Başkan Ahmet Ağaoğlu olmak üzere herkes 20 yaşındaki oyuncuya çok güveniyor.

Yeni sezonda lig ve Avrupa’da en iyi sonuçları almaya çabalayacak olan bordo-mavililerde, Abdülkadir Ömür de farklı bir görevde olacak. Trabzon şehrinden yetişen ve kulübün altyapısından çıkan Abdülkadir’in daha fazla potansiyelini gösterme daha fazla yeteneklerini sergileme fırsatları oluşturulacak. Ünal Karaman ve Ahmet Ağaoğlu’nun her fırsatta yakın ilgi gösterdiği ve tavsiyeler verdiği genç yıldız, orta sahada farklı bir rol alacak.

Sparta Prag maçında olduğu gibi daha çok serbest rolde görev alması planlanan Abdülkadir Ömür’ün başarılı olabilmesi için her türlü imkan sağlanacak. Tarzıyla Messi’ye benzetilen 20 yaşındaki genç oyuncunun yeni sezonda hem tarihi bir dönem geçirmesi hem de taraftarların gözünde daha da büyümesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.