Bu yemeğe tepkiler çığ gibi büyüyor

Trabzonspor eski yöneticilerinin Göksel Gümüşdağ ile birlikte Trabzonspor’a operasyon çektiği iddiasıyla Trabzon Barosu tarafından mahkemeye verilen TFF Başkanvekili Mehmet Baykan ile yemek yemesine tepkiler çığ gibi büyüyor. Taraftar grupları sosyal medyadan eski yöneticileri topa tutarak üyeliklerinin düşürülmesini istedi. Trabzonspor eski yöneticisi Mahmut Aksu ise İstanbul'daki toplantıya katılan eski yöneticilere ağır bir şekilde eleştirdi.

BİR DÖNEM TRABZONSPOR’A KAYYUM OLMAK İSTEMİŞTİ

İstanbul’daki Trabzon Kültür Derneğinin düzenlediği yemeğin yankıları sürüyor. Mehmet Baykan’ın fotoğraf çekiminde yer almadığı yemeğe, taraftar sosyal medya üzerinden yoğun bir şekilde tepki gösteriyor. Yemeğin ortaya çıkmasının ardından bir açıklama yapan eski yönetici Erdal Atalay yemeği kendisini düzenlediğini belirterek, Mehmet Baykan'ın Trabzon'a destek verdiğini ileri sürerek, “Mehmet Baykan yemeğin iptal edilmesini istedi. bende kendisine, ‘dostumla yemek yiyeceğim hesabını veremeyeceğim kimse yok’ dedim” diye konuştu. Bir dönem Trabzonspor’u TFF’de temsil eden Erdal Atalay, bordo mavililerin zor günlerinde ise sosyal medya hesabından kayyum olmak istemişti.

AKSU, ESKİ YÖNETİCİ ARKADAŞLARINA TEPKİ GÖSTERDİ

Trabzonspor eski yöneticisi Mahmut Aksu, İstanbul’da gerçekleşen bu toplantının zamanlamasının doğru olmadığını belirterek, "Türkiye Futbol Federasyonu’nda yöneticilerimiz Mustafa Hacıkerimoğlu ile Yılmaz Büyükaydın bir mücadele verirken, eski yöneticilerin bu mücadelenin karşısındaki isimle bir araya gelmesi mücadeleye zarar verir. 2010-2011 sezonunda İstanbul’daki Fenerbahçe maçında aşağı yukarı aynı abilerimiz Aziz Yıldırım’ın misafiri olarak Trabzonspor’a ayrılan bölümden farklı bir yerde maçı izlemişlerdi. Bu görüşmelerde adı geçen tüm eski yöneticilerimiz, yaptıkları savunma açıklamalarında samimi iseler en kısa zaman içerisinde şu an TFF yönetmeninde bizi temsil eden yöneticilerimizle bir araya gelip samimi duyguları belirtmeleri gerekir” dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporTffBaroAksu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.