Caleb Ekuban uçuşa hazır!

Trabzonspor'un yıldızı Caleb Ekuban uçuşa hazır!

Oynadığı son 4 maçta 1 gol, 3 asiste imza atan ve uçuşa geçen Trabzonspor'un yıldızı Caleb Ekuban şimdi de Gaziantep’i gözüne kestirdi. Ganalı yıldız, Kırmızı-Siyahlılar’ı yıkmayı hedefliyor.

Trabzonspor'un Ganalı oyuncusu Caleb Ekuban, son haftalardaki performansıyla alkış topluyor. Bu sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalan 25 yaşındaki futbolcu, oynadığı son 4 maçta çıkışa geçti. Fenerbahçe ve Beşiktaş sınavlarında 1’er asist yapan Ganalı oyuncu, 5-2 biten Rize mücadelesinde de bir kez ağları sarsmayı başardı.Yıldız oyuncu, kupadaki Fenerbahçe karşılaşmasında da Novak’ın attığı golün pasını verdi.

55 dakikada bir...

Son 4 maçta 222 dakika sahada kalan ve 1 gol, 3 asistle oynayan Ekuban, 55 dakikada bir skora katkı vermeyi başardı. Şimdi de Gaziantep’i gözüne kestiren yıldız oyuncu iyi performansını sürdürmeyi ve Fırtına’ya katkı sağlamayı hedefliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.