ÇİFTE STANDART VAR! 

Karşılaşmanın hakemi Zorbay Küçük ve VAR’daki Alper Ulusoy, dün akşam maça damga vurdular.Flavio’nun ceza sahası içerisinde rakibine yaptığı müdahale tereddütsüz penaltı. Penaltı atışı sırasında iki takımın oyuncuları da ceza sahası içerisine girdi. VAR'daki Alper Ulusoy, maçımn hakemini uyararak atışı izlemesini istedi. Peki kaç maçta bu atışları izlettin Alper Ulusoy.

Kural penaltının tekrarını istiyor ama biz hiç bir maçta bunları izlemedik, görmedik. Bu kadar duyarlıysanız neden Nwakayeme’nin sol kenardan ceza sahasına girdiği pozisyonunda rakibine müdahalesi olmamasına rağmen faul verdiniz. 72. dakikada Pablo'nun, Djaniny’ye yaptığı sert müdahale ve umut vadeden bir atağı engellediğinden sarı kartı olmasına rağmen ikinci sarı karttan neden atmadınız? Ya da Serkan'ın ayağına kasti basanı ve Abdülkadir Parmak'a arkadan gelip yumruk atan Hataylı futbolcuyu neden cezalandırmadınız. Kısacası art niyetlisiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.