Ellere VAR da bize yok mi ???

Bugün ki yazıma rahmetli Tayfun Talipoğlunun şu sözü ile başlıyorum; 'Allah aşkına 'siz neyi ar sayarsınız' ...
Bir ülke düşünün ki,Trabzonspor'u bitirme uğruna kendi ülke futbolunu bitirdi. Yazık gerçekten çok yazık. . VAR sistemini ilk isteyen kulüplerden biri Trabzonspor'dur. Bu sistem gelirse; Trabzonspor'un yıllarca çalınan emeği, alın teri, şampiyonlukları artık çalınamaz düşencesi vardı. Göz göre göre hak yenemez, verilen aleni hatalı kararlarda hakemlerin görmedim mazereti ortadan kalkar düyencesi hepimizi sarmıştı. Trabzonspor'un artık hakkı yenmez diye düşünürken adamlar arsızlığı o kadar aleni yapmaya başladı ki, gerçekten Türk Futbolu bitme noktasına geldi. Ellere VAR olan bize hiçbir zaman yar olmadı.Aslında yar olmasını da istemiyoruz. Kimsenin hakkı bize geçmesin, kimse de hakkımızı yemesin derdindeyiz, biz. Fener - Karagümrük maçında oluşan pozisyon bizim Beşiktaş maçı ile aynı pozisyon bizim aleyhimize çalınan penaltı Fenerbançe aleyhine çalınmıyor. Daha 4.haftada bunun gibi bir çok örneğimiz var. 36 haftada yenecek haklarımızı siz düşünün. 
Futbol bir oyundur bazen iyi oynarsın bazen kötü oynarsın, skoru alırsın alamazsın ama helal alın teri ile oynarsın.  Ayıptır, günahtır bu çocukların alınterini çalmayın artık yeter!!!
MHK Başkanı 2016 yılında yazdığı yazıda Fırat Aydınus için eyyamcı kelimesini aleni şekilde kullanıyor. Aynı MHK Başkanı eyyamcı dediği adama şimdi görev veriyor ve eyyama ortak oluyor. Buna hesap sorabilecek bir TFF başkanı veya vekilleri yok.
Koca Trabzonspor Başkanı, TFF Başkanı ile görüşmeye gidiyor  TFF Başkanına ulaşamıyor, yine kimse yok. Trabzonlu vekillerimizki konuşanı varsa o da ancak mecliste konuşuyor ama spor bakanına giden yok. Hak arayan rahatsızlık verir, hesap sorar. Yumruğunu masaya vuran yok ki...
Bu kuruma hizmet eden ne kadar hakem var ise tüm ilişkileri, aile, arkadaş, banka hesapları, telefon görüşmeleri mal varlıkları ne varsa incelenmeli. Spor Mahkemeleri kurulmalı. Ülke futboluna değer katan koca Trabzonspor'u kim yok sayıyorsa, ipi çekilmeli. Kimin gücü ne kadar yetiyor ise bunu yapmalı. Tepkmiler ortaya koyulmalı, gerekirse digitürk üyelikleri iptal edilmeli. (Hafta içinde ediyorum)
Gazetesinden, televizyonuna, yorumcusundan editörüne herkes bu tiyatronun bir parçası. Herkes elini taşın altına koymalı. Öyle bir şey yapacaksın ki bu ülkede şikenin farklı yollarla devam ettiğini tüm dünya görecek. Spora dair ne kadar Trabzonsporlu var ise açık davet yapacaksın bizle varmısınız, yokmusunuz diye. Kısacası ayağa kalkmanın ve ülkede futbol devrimi yapmanın zamanı geldi de geçiyor bile. 
Trabzon bu ülkenin ciğerleridir. Bizde bu ülkeyi bir kez Trabzonsuz bırakalım bakalım ne oluyor.  Bunu yapamıyorsak fazla da şikayet etmenin anlamı yok. Bu dönme dolap böyle döner sende oturur etrafı izlersin. Son söz TFF temsilcilerine, siz orda ne iş yaparsınız...Devirin artık şu masayı...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bürokrat29 3 yıl önce

Onur bey tebrikler çok güzel bi yazı olmuş yine.Bu hafta size futbol yazdıramayan kişiler utansın.içimizide biriken söylemleri çok güzel aktardınız medyada ki dilimiz oldunuz size teşekkürü bir borç bilirim..tekrar futbolun güzelliklerini yazacağınız günler umuduyla

Avatar
kerem 3 yıl önce

onur bey şu beylerbeyi grubuna bir el at. bak orada Trabzonspor düşmanları bulacaksın...

banner63

banner105