En çok Ağaoğlu konuşuldu

MTM, Türkiye Spor Yazarları Derneği için hazırladığı Temmuz ayı raporunu açıkladı. Rapora göre Temmuz ayında futbol kulüpleri içinde en çok Fenerbahçe konuşulurken, en çok konuşulan kulüp yöneticisi ise Ahmet Ağaoğlu oldu. Teknik direktörler listesinde ise Fatih Terim ilk sıraya yerleşti. 

Kampın Yıldızı Ahmet Ağaoğlu 

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Linz şehrinde gerçekleştiren bordo-mavilileri takım kampında yalnız bırakmayan başkan Ahmet Ağaoğlu, teknik heyeti ve futbolcuları gelecek sezon için motive etti. Aynı zamanda taraftarlara olan yaklaşımıyla da alkış toplayan Ağaoğlu, adeta kampın yıldızı konumuna geldi. Kulübün 52'nci kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında gurbetçi gençler taraftar grubunun Haliç’teki Sütlüce Parkı'nda düzenlediği "Trabzon için 1 meşale de sen yak" etkinliğine de katılan Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu; bütçelerine uygun ve gerçekten hizmet edecek bir forvet aradıklarını, John Obi Mikel transferini büyük gizlilik içinde yürüttüklerini ve Yusuf Yazıcı için ise; "Bizim en değerlimiz" açıklamasında bulundu. Etkinlikle ilgili de konuşan Ağaoğlu, “Taraftarımızla birlikte olunca çok güzel, şirin ve tehlikeli oluyoruz. Bu açıklamam yanlış anlaşılmasın, rakiplere güç gösterisi olarak algılansın" şeklinde konuştu. 

Ahmet Ağaoğlu 8 bin 217 habere konu olarak geçtiğimiz ayın en çok kaleme alınan kulüp yöneticisi oldu. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun ardından 7 bin 858 haber ile 2'nci sırada yer alan Beşiktaş başkanı Fikret Orman olurken, 3'üncü sırada ise 7 bin 313 haber ile Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105