Erman Özgür'den Obi Mikel yorumu!

Erman Özgür'den Obi Mikel yorumu!

Corona virüsü nedeniyle kendisini rahat hissetmediğini söyleyen Nijeryalı John Obi Mikel, “Bu durumda futbol oynamak istemiyorum” demiş, Başakşehir maçı kadrosuna alınmamıştı. Trabzonspor'da yönetim dün 32 yaşındaki yıldızın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini KAP’a bildirdi. Yazarımız Erman Özgür, Trabzonspor'da yaşanan bu şok gelişmeyi değerlendirdi.

Trabzonspor, Nijeryalı futbolcusu Obi Mikel'in sözleşmesinin feshedildiğini borsaya bildirdi

"Kafası futbolda olmayan adamı tutmamalısın"

Oyuncunun Trabzonspor'dan ayrılığı hakkında konuşan yazarımız Erman Özgür, Trabzonspor'un kadrosunda önemli isimler varken Obi Mikel'in gitmesi de Trabzonspor'u çok etkilemeyecektir. Oyuncu gitmek istiyorsa bırakacaksın. Kafası futbolda olmayan adamı sezon sonuna kadar takımda tutmanın anlamı yok. Corona virüs bizim ülkemize gelmeden önce de oyuncunun performansı iyi değildi" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.