Ertuğrul Doğan Kouassi transferini açıkladı!

Spor Toto Süper Lig'in 39 puanlı lideri Trabzonspor transfer çalışmalarına hız verdi. Gervinho'nun sezonu kapatmasının ardından arayışlarını sıklaştıran bordo-mavililer Kouassi isminde yoğunlaşmıştı. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, Fildişi Sahili milli takım oyuncusu Jean Evrard Kouassi ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan transfer müjdesini verdi.Erdoğan, Fildişi Sahili milli takım oyuncusu Jean Evrard Kouassi ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı.27 yaşındaki hücum oyuncusunun hafta içinde Türkiye gelmesi bekleniyor. Bordo-mavili kulübün ara transfer döneminde 3 oyuncuyu daha kadrosuna katması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105