Eskişehirspor'dan Jesse Sekidika'yı transfer etti

Trabzonspor, Eskişehirspor'dan Jesse Sekidika'yı transfer etti

Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen ve devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Trabzonspor, TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da forma giyen Jesse Sekidika'yı renklerine bağladı.

Trabzonspor ilk transferini yaptı

Türkiye'ye 2018-19 yılında adım atan ve Eskişehirspor formasıyla geçen sezon 13 maçta 6 gol atan 23 yaşındaki Nijeryalı için Eskişehirspor'la masaya oturan Trabzonspor, bir süredir yürüttüğü görüşmelerde mutlu sona ulaştı. Bordo-mavililerin Sekidika için Eskişehirspor'a 1 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. Bu sezona iyi bir giriş yapan 23 yaşındaki futbolcu, Eskişehirspor formasıyla çıktığı 14 maçta 8 gol kaydederken 2 golün de hazırlayıcısı oldu. Sekidika'nın adı bir dönem Galatasaray'la da anılmıştı.Habertürk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ESKİŞEHİRSPORLU 4 yıl önce

EĞER HABER DOĞRUYSA TRABZON ÇOK İYİ BİR OYUNCU TRANSFER ETTİ. İNŞALLAH BİZİM YÖNETİM 2. SATIŞTAN PAY ALMAYI AKIL ETMİŞTİR.

Avatar
Mert 4 yıl önce

5. Nijeryalı oldu. Afrika kupasinda 5 kisi eksiğimiz var desene. Fuzûlî transfer.