Farkı açamadı bedeli ödedi 

TRABZONSPOR - GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI YORUMU

Süper Lig'in 4. haftasında oynanan Trabzonspor - Gençlerbirliği mücadelesi, 2-2'lik eşitlikle sona erdi. Trabzonspor'un eski futbolcusu ve  Fanatik yazarı Erman Özgür 4 gollü mücadeleyi sizler için yorumladı. Trabzonspor’un savunmanın önünde başlayan Obi Mikel’in iki yanında daha öne gitme özgürlüğü verilmiş Abdülkadir Parmak- Sosa ikilisine rağmen maçın ilk yarısında istenilen pas kalitesine ulaşamaması dikkat çekiciydi.

Oyunu geniş alanda oynayınca da Gençlerbirliği rakibini geri koşturup baskı yemediği gibi Sio üzerinden de çok pozisyon buldu. Yine de ders gibi bir organizasyonla golü bulan Trabzonspor, Uğurcan’ın iyi oynamasına rağmen Sosa’nın kaptırdığı topta hazırlıksız yakalanarak içeri beraberlikle gitti.

2. yarı Sosa’nın duran toplar üzerinden yoklamaları ile başladı ancak iş Nwakaeme’nin aldığı penaltı ile çözüldü. Gençlerbirliği de güvenli oyundan vazgeçti.

Sörloth’un maçı koparabilecek 4 pozisyonu elinin tersi ile itmesi Gençlerbirliği’ni adeta oyunda tuttu.

Yaptıkları değişiklikler ve iştahları Sessegnon’la karşılığını buldu ve altın gibi puanı ceplerine koyarlarken Trabzonspor skoru arttıramamanın bedelini kaybettiği 2 puanla ödemiş oldu.

Gecenin sorusu

Sturridge nasıl oynadı? Ünal Karaman’ın son 20’ye kadar beklemesi fiziksel gücüne bakınca çok normal. Hazır bir görüntü vermedi. Ancak Sörloth’a attığı pas kalitesinin ispatı gibiydi.

Maçın starı

Sessegnon’a arkadaşları eşlik edebilseydi Trabzonspor’un işi çok daha zor olabilirdi. Yine de alınan puanın kahramanı maç boyunca iyi oynayıp 2. golü de atan Sessegnon oldu

Maçın olayı 

Trabzonspor biraz da mecburiyetten Obi Mikel’i kazanmak için uğraşıyor. O da geldiğinden beri en derli toplu maçını oynadı. Bu dar kadro düşünüldüğünde günün kazancı Obi Mikel olabilir.

Kısa mesaj

2’şer gol yemelerine rağmen hem Uğurcan hem de Ertaç’ın iyi oynadıklarını söyleyebilirim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105