Fatih Altaylı eleştiri sınırını aştı, patronunu savundu! 

Trabzonspor, harcama limitlerini gerekçe göstererek, Kasımpaşa’nın Fenerbahçe ve Galatasaray’a ‘Bedelsiz’ bir şekilde futbolcu vermesini TFF’ye taşımasının ardından Fatih Altaylı'dan ses geldi. 

Fatih Altaylı,  Kasımpaşa Kulübünün sahibi olduğu Ciner Grubunun yayın organlarından biri olan Blomberg TV’de, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’na eleştiri ölçülerini aşan ifadeler kullandı. 

Fatih  Altaylı’nın elemanı olduğu Ciner Grubunun sahip olduğu Kasımpaşa Kulübünü, savunma pozisyonuna geçmesi Trabzonspor taraftarlarının tepkisini çekti. 

AĞAOĞLU’NA ELEŞTİRİ ÖLÇÜLERİNİ AŞAN SÖZLER

Kasımpaşa Kulübünün yaptığı açıklamayı ekranda tekrarlayan Altayla,  "Kasımpaşa geçmişte Trabzonspor'a da kıyak yaptı. Özer Hurmacı'yı alıp 4 sene parasını ödemediler, UEFA borçsuzluk kağıdı istedi. Turgay Ciner'le konuşmam için ricacı oldular. Turgay Ciner bana '4 senedir ödemiyorlar' dedi ama belgeyi verdi. Kasımpaşa kulübü, Özer Hurmacı için senden bonservis bedeli almayınca sesin çıkmaz.  Aynısını Fenerbahçe'ye yapınca kaos. Tüm desteklere rağmen başarısız olan Trabzonspor yönetiminin hezeyanıdır bu. Ahmet Ağaoğlu klinik bir vaka. Türk sporunun içinde olmaması gereken bir adam. Spor ile tüm ilişkisi kesilmeli. Siyaset normal ötesi destek verdi, Ahmet Ağaoğlu beceremedi. Adam gibi yönetmiş olsan şampiyon olurdun. Ayrıca herkes borçlarını TL'ye dönerken, 'Nasılsa devlet arkamda, bol keseden harcarım' diyerek tedbir almamış. Trabzonspor'u batağa sürüklüyor." dedi. 

TRABZONSPOR’A 2 MİLYON EURO MALİYETLE SATMIŞTI

Özer Hurmacı’nın transferini gerekçe gösteren Altaylı’nın o dönem yaşananları tam olarak hatırlamadığı da açıkça ortaya çıktı.  2015 - 16 sezonunda Trabzonspor’a transfer olan Özer Hurmacı, ilk olarak bordo-mavililere 500 bin Euro kiralama bedeliyle gelmişti. Ardından ise 1,5 Milyon Euro’ya bonservis bedeliyle alınmıştı. 
Özer, Hurmacı Trabzonspor’a transfer olduğu dönemde Kasımpaşa’da kadro dışı kalmıştı. Kasımpaşa, Türk futbolunu bu kadar düşündüğü halde kadro dışı bıraktığı oyuncusunu bile Trabzonspor’a 2 Milyon Euro maliyetle satmıştı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105