Fenerbahçeliler Jose Sosa'yı böyle motive etmeye çalışıyor!

Astronomik bedellerle kadrosuna transferler yapan ancak ligde kötü sonuçlar alan Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı öncesi oyuncular basın aracılığı ile motive edilmeye çalışılıyor.

Trabzonspor'da oynayan ve kaptanlık görevine kadar çıkan Sosa üzerinden "Hırs bastı" şeklinde manşet çıkaran gazeteler oyuncunun Trabzonspor'a karşı motive olduğunu ifade etti.

Fenerbahçe adına sezonun flaş transferlerinden olan ancak beklentileri şu ana kadar karşılayamayan Jose Sosa, Trabzonspor randevusuna özel olarak hazırlanıyor.

Erol Bulut'un daha fazla sorumluluk almasını istediği Arjantinli, dev maçta 8 numara olarak görev yapacak, savunma ile hücum arasındaki pas bağlantısını sağlayacak.

Son idmanların en istekli ismi olarak öne çıkan Sosa, dev maçta skora etki etmek istiyor. Göztepe maçında 12.5 km. koşan 35'lik yıldız, 21 Kasım 2020'den bu yana süren gol hasretini Trabzonspor'a karşı dindirme amacında.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.