Filip Novak'tan şampiyonluk sözleri! "Lig oynanmazsa..."

Trabzonspor'un başarılı sol beki Filip Novak, yarıda kalan sezon, şampiyonluk ve bordo-mavili ekipteki geleceği hakkında konuştu. Karadeniz ekibinin en çok sevilen isimlerinden biri olan ve başarılı futboluyla herkesin beğenisini kazanan Çekyalı futbolcu, şampiyonluk yolundaki rakiplerine de gönderme yaptı. İşte 29 yaşındaki deneyimli ismin açıklamaları...

Trabzonspor'un önemli isimlerinden olan Novak, 2017-18 sezonunun devre arasında Midtjylland'dan geldi ve o dönemden beri gösterdiği performansla alkış almaya devam ediyor.

İstikrarlı yapısı, sol bekteki sıkıntıyı çözmesi ve profesyonel tutumuyla her zaman beğenilen Çekyalı yıldız son olarak sözleşme konusundaki yaklaşımıyla da örnek gösteriliyor.Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun da takdir ederek bahsettiği 29 yaşındaki futbolcu önemli açıklamalarda bulundu.Trabzonsporlu futbolcu Novak, Çekya basınına verdiği röportajda liglerin gidişatı ve rakipleri hakkında çarpıcı bir röportaj verdi. İşte o açıklamalar:"İlk dönemler fitness eğitmeni veya kız arkadaşımla antrenman yapıyorduk. Koşarak, fitness çalışmaları yaparak. Sonrasında tabi süreç belirsiz olduğundan kendimi ona göre hazırlandım.Eğer lig hemen başlasaydı yazın çok fazla tatil imkanı olmayacağını düşündüm. Ben de programımı buna göre yaptım.

"LİG SONA ERERSE BİZİ ŞAMPİYON YAPMALARI GEREKECEK"

Eğer lig sona erdilirse bu tabi ki bizim lehimize olur. Sonuçta bizi şampiyon ilan edecekler. Çünkü lideriz. Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz. Biz sezon öncesinde zaten zirve ve Avrupa'yı belirlemiştik.

3 BÜYÜKLERE GÖNDERME

İstanbul kulüpleri bu sezon iyi değil. Birbirleriyle yarışacaklar ve ne pahasına olursa olsun ligi bitirmek isteyecekler. Türkiye Futbol Federasyonu kararını beklemek zorundayız.

"BU BİR SIR DEĞİL"

Salgından önce Trabzonspor yönetmimiyle anlaşmaya yakındık. Ancak virüsten dolayı görüşmeler durma noktasına geldi. Türkiye'de mutluyum ve bu bir sır değil. Tabi gelecekte neler olacağını hep birlikte göreceğiz."

Anahtar Kelimeler:
Filip NovakÇekŞampiyonlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.