Finalimiz güzel olsun!

Trabzonspor’da Karaman, Beşiktaş derbisi öncesinde oyuncularından galibiyet istedi

Trabzonspor’da Teknik Direktör Ünal Karaman Beşiktaş maçı öncesinde oyuncularından galibiyet istedi. Sıkıntılar ve fedakarlıklarla geçen sezonun Trabzon’da ki son maçını mutlu bitirmek isteyen teknik direktör Ünal Karaman, zorlu maç öncesinde galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. İnanmış bir oyuncu kadrosu ile bu günlere geldiklerini söyleyen Karaman, “Şimdi kendi sahamızdaki finali de güzel bir şekilde yapılım ve taraftarlarımıza 3 puanla veda edelim” diyerek oyuncularını motive ediyor.

Teknik Direktör Ünal Karaman, sezon içerisinde her zaman Trabzonsporluluk duruşu sergilediklerinin de altını çizerken, “Zaman zaman kendi hatalarımızdan, zaman zaman da farklı etkenlerden dolayı önemli kayıplar yaşadık. Böyle bir sezonda hizmet ettikleri camiaya karşı sorumluluklarını özverili bir şekilde yerine getirmeye çalışan oyuncu gurubu ile zorlukları aştık. Onların özverisi ve inanmışlığı olamasaydı bu noktada olmazdık. Şimdiki tek hedefimiz kendi sahamızda sezonu mutlu noktalamak” dedi.

Trabzonspor, sahasındaki son 6 maçta Beşiktaş’a karşı galip gelemedi

Trabzonspor, ligde yarın oynayacağı maçta Beşiktaş’ı devirip, sahasındaki 7 sezonluk hasreti bitirmek istiyor. Bordo-mavililer, sahasında Beşiktaş'ı en son 2011-2012 sezonunda Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda oynanan maçta 1-0 mağlup etmişti. Söz konusu maçın ardından Trabzon'da oynanan maçlarda rakibini mağlup edemeyen bordo-mavililer, 18 Mayıs Cumartesi günü oynayacağı maçta rakibini mağlup ederek 7 sezonluk hasretini bitirmek istiyor. Bordo-mavililer 1-0'lık maçın ardından Trabzon'da oynadığı 6 maçta 2 beraberlik 4 mağlubiyet elde etti.

Bu sezon sahasında ağırladığı Galatasaray ve Fenerbahçe'yi İstanbul'a eli boş gönderen Trabzonspor, aynı tarifeyi siyah-beyazlı takıma da uygulamak istiyor. Sahasında sarı-kırmızılı takımı 4-0 yenen bordo-mavililer, Fenerbahçe'yi ise 2-1 mağlup ederek sahadan gülerek ayrılmıştı. Trabzonspor, Fenerbahçe’yi 2-1 yendiği karşılaşmada 8 yıllık galibiyet özlemine son verirken, Beşiktaş'ı da yenerek 7 sezonluk hasrete son vermeye çalışacak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.