Fırtına'dan flaş hamle!

 Kaan Ayhan'ın fiyatını düşürmek için...

Trabzonspor transfer haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 50 puanlı lideri Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kadrosunu 3 isimle güçlendiren bordo-mavililerde stoper arayışları hız kazandı. Fırtına'nın liste başında yer alan isim ise Kaan Ayhan. Fırtına bir yandan Koray Günter için de nabız yokluyor. Bordo-mavililerin bu hamlesi İtalyan basınında yankı uyandırdı.

Sözleşmesi feshedilen Edgar le'nin yerine stoper arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Bordo-mavililerin listesinin başında ise milli takımın da yıldızı Kaan Ayhan yer alıyor.

Fırtına, Kaan Ayhan'ı 5.5 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmak istiyor fakat İtalya Serie A ekibi Sassuolo 8 milyon Euro'da diretiyor.

Alternatif isimler içinde arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da Koray Günter için yapılan girişim İtalyan basınında gündem oldu.İtalyan basınında yer alan haberde, Koray Günter için yapılan girişimlerin Kaan Ayhan'ın fiyatını indirebilmek için yapılmış bir hamle olarak yorumlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105