Fırtına Esti...

Trabzonspor - Fenerbahçe: 3-1

Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor, evinde ağırladığı Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etti. Maçın başında Rossi'nin golüyle yenik duruma düşen bordo-mavililer, Bakasetas (2) ve Yusuf Sarı'nın golleriyle galibiyete uzandı. Trabzonspor bu sonuçla puanını 21'e yükseltip liderliğe yükseldi.

Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe, Medical Park Stadı'nda kozlarını paylaştı. Nefes kesen mücadeleyi ev sahibi bordo-mavililer 3-1 kazandı.3'te Diego Rossi'nin golüyle yenik duruma düşen Karadeniz Fırtınası, 25'te Bakasetas'ın golüyle eşitliği sağladı. Golden önce Kim Min-Jae, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan atılıp F.Bahçe'yi 10 kişi bıraktı.

87'de Cornelius'un düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Bakasetas, durumu 2-1'e getirirken, 90'da Yusuf Sarı skoru belirledi: 3-1.Trabzonspor bu sonuçla puanını 21'e yükseltip liderliğe yükselirken, ikinciliğe gerileyen Fenerbahçe ise 19 puanda kaldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105