Fırtına'ya Yunan sol bek

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan transfer müjdesi! 

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, İtalyan basınına yaptığı açıklamada, “Siopis ve Bakasetas’tan çok memnunuz. Bir Yunan daha alacağız” diyerek transfer bombasını patlattı. Bu ismin Sassuolo takımında forma giyen Georgios Kryiakopoulos olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Trabzonspor'da başkan Ahmet Ağaoğlu, dış basına konuştu. Ağaoğlu, İtalyan SporPress24'ten Yunan gazeteci Manos Staramopoulos'a açıklamalarda bulundu. Konu başlıklarından biri de bordo-mavili takımda gösterdikleri performansla camianın sevgilisi haline gelen Anastasios Bakasetas ile Manolas Siopis oldu.Ağaoğlu, "Şanslıyız çünkü Bakasetas ve Siopis gibi iki harika oyuncuya sahibiz. Bizim için çok önemli futbolcular. Muhtemelen üçüncü bir Yunan oyuncu daha alacağız" dedi.

SOL BEKE ALINACAK

Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun isim vermeden "Bir Yunan oyuncu daha alacağız" sözlerindeki ismi de gazeteci Manos Staramopoulos açıkladı. Hedefteki ismin Sassuolo'da oynayan Georgios Kyriakopoulos olduğu belirtildi.

25 yaşındaki sol bek geçen sezonun devre arasında Asteras Tripoli'den İtalyan ekibine transfer olmuştu. Kulübüyle 2024 yılına kadar kontratı bulunuyor. Transfer değeri 4.5 milyon euro. Ancak Fırtına'nın daha düşük bir rakamla masaya oturması bekleniyor.

AVCI İŞARET ETMİŞTİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı geçen hafta yönetimle yaptığı toplantıda devre arasında takviye istediği bölgeleri açıklamıştı. Usta hoca "1 sol bek, 2 de kanat oyuncusu istiyorum" demişti. O sol bekin Georgios Kyriakopoulos olduğu ortaya çıktı.fotomaç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105