Fransız basını duyurdu Yusuf Yazıcı Trabzonspor'a...

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Fransız basını, Lille'e geri dönen 25 yaşındaki 10 numaranın Trabzonspor'a dönmek istediğini yazdı. Fırtına'nın Yusuf'u 1 yıllığına kiralayacağı dile getirildi.

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor yeni sezon transfer çalışmaları sürdürüyor.Fransız basınında yer alan habere göre milli oyuncu Trabzonspor'a gelebilir.Fransız basını, Lille'e geri dönen 25 yaşındaki 10 numaranın Trabzonspor'a dönmek istediğini yazdı. Fırtına'nın Yusuf'u 1 yıllığına kiralayacağı dile getirildi.CSKA Moskova'da kiralık geçirdiği sezonun ardından bonservisinin bulunduğu Lille'e geri dönen Yusuf Yazıcı ile ilgili Fransız basını sürpriz bir transfer iddiası ortaya attı.

Fransız basınına göre, 25 yaşındaki 10 numara eski takımı Trabzonspor ile görüşmelere başladı.Orta sahasını güçlendirmek ve Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor iddialı bir kadro kurmak istiyor.Bordo mavililerin Yusuf'u 1 yıllığına kiralamak istediği öne sürülüyor.Fransa'ya transfer olduktan sonra da başkan Ahmet Ağaoğlu ve yöneticilerle sık sık görüşen Yazıcı'nın Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı bildirildi.Yusuf Yazıcı'nın Fransız kulübüyle sözleşmesi 2024 yılında bitiyor

LIGUE 1 ekibi Lille'den ayrılması beklenen Yusuf'un sözleşmesi 30 Haziran 2024'te son buluyor.Milli futbolcunun güncel piyasa değeri 17 milyon olarak gösteriliyor.Trabzsonspor'dan Lille'ye 17.5 milyon euro + Edgar transferi gerçekleşmiştiMoskova'da kiralık olarak oynayan Yusuf, Rusya'da 12 maçta 8 gol ve 2 asistlik bir katkı sağladı.Abdullah Avcı'nın transfere sıcak baktığı konuşuluyor.

Milli oyuncu bordo mavili formayla 100 karşılaşmaya çıktı. 22 gol katkısı sağladı.fotomaç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105