Fransızlardan Burak Yılmaz'a tam not! "Attığı paslar...".

Fransa Ligue 1'in 3. haftasında milli futbolcular Yusuf Yazıcı, Zeki Çelik ve Burak Yılmaz'ın da formasını giydiği Lille, sahasında Metz'i konuk etti..Golcü oyuncu Burak Yılmaz'ın ilk 11'de başladığı mücadeleyi ev sahibi takım, Luiz Araujo'nun golüyle 1-0 kazandı..Diğer milli yıldızlardan Yusuf Yazıcı 86'da, Zeki Çelik ise 83. dakikada oyuna dahil oldu..Gol atamasa da 90 dakika boyunca hücumdaki partneri Jonathan David ile iyi bir performans gösteren Burak Yılmaz, Fransız basınından da övgü aldı. İşte o yorumlardan bazıları....

France TV Info

Bu sezon ikinci kez birlikte ilk 11'e başlayan Kanadalı Jonathan David ile Türk Burak Yılmaz, Metz karşısında birbirlerini çok aradılar. İki futbolcu gol atamasa da kalitelerinden söz ettirdi. Hızlı ve güçlü olan David, Metz savunmasını zorlarken Burak Yılmaz da güçlü karakterini ve fedakarlığını gösterdi.

Ouest-France

3 maçta yalnızca 3 gol atabilen Lille savunması zorluk çekiyor... Çekingen davranan Kanadalı Jonathan David'in aksine Türk Burak Yılmaz, umut vadeden bir ilerleme gösteriyor.

La Voix du Nord

Ne genç Kanadalı ne de Burak Yılmaz bu sezon henüz gol atamadı ama hücum animasyonu özellikle ikinci devre toparlandı. Türk golcü, David'e 44'te, Ikone'ye 70'te ve Bamba'ya 90+3'te iyi paslar attı.

Anahtar Kelimeler:
Burak YılmazFransaKanada
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.