Galatasaray'dan flaş transfer atağı! Trabzonspor ve Beşiktaş da istiyordu

Galatasaray'da gelecek sezon için Lemina takımda tutulmak istense de kulübü bonservisiyle göndermek istiyor. Aslan, bu doğrultuda Gabonlu yıldızın boşluğunu doldurmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar gözünü Beşiktaş ve Trabzonspor'un da uzun süredir ilgilendiği isme dikti.Dünyayı etkisi altına alan ve binlerce insanın ölümüne neden olan corona virüsü sonrası liglere verilen arada gelecek sezon hazırlıklarına hız veren sarı-kırmızılılarda atılacak adımlar belli olmaya başladı. Süper Lig'in başlama tarihinin belli olmasının ardından Galatasaray, lig başlayana kadar transfer konusunda ciddi adımlar atmanın planlarını yapıyor.

Gelecek sezon yeniden Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek isteyen Cimbom, kadrosunu güçlendirmenin peşinde...

TRANSFERE FFP ENGELİ

FFP yüzünden satmadan bonservis harcaması yapamayan Galatasaray kiralama yoluna giderek bu soruna geçici çözüm bulmuştu.Cimbom yaz transfer döneminde de sözleşmesi biten futbolculara yönelecek.Sezon sonunda Sivasspor ile sözleşmesi sona erecek olan Mert Hakan Yandaş ile Emre Kılınç'ı kadrosuna katmaya hazırlanan Galatasaray'da,sürpriz bir isim daha gündeme geldi.

CİMBOM'DAN KANGA HAMLESİ

 G.Saray'ın ismi uzun süredir Trabzonspor ile anılan Gagonlu yıldız için devreye girdiği öğrenildi. Terim'in Kanga için olumlu rapor verdiği belirtiliyor.

Galatasaray'dan flaş transfer atağı! Beşiktaş ve Trabzonspor da istiyordu

Pandemi sürecinde yaşanan ekonomik kriz nedeniyle bütün kulüpler gibi bonservisi elinde olan isimlere yönelen Galatasaray'da Guelor Kanga sesleri yükseliyor.Sarı-kırmızılıların Sparta Prag ile sözleşmesi bitecek olan ve ismi Trabzonspor ile anılan Gabonlu futbolcuyu gündemine aldığı öğrenildi.Yönetimin orta alanda oynamasına rağmen attığı 10 golle dikkatleri üzerine çeken 29 yaşındaki Kanga'nın menajeriyle temasa geçtiği belirtiliyor. Trabzonspor'un da bu gelişme üzerine girişimlere hız vereceği ve ezeli rakipler arasında savaş yaşanabileceği ifade ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.