Galatasaray ve Trabzonspor, Cenk Özkaçar için yarışıyor!

Galatasaray ve Trabzonspor arasındaki Cenk Özkaçar yarışı süratle devam ediyor. Altay'ın 19 yaşındaki savunma oyuncusu için başta Galatasaray ve Trabzonspor olmak üzere bir çok takımın ilgilendiği biliniyor. Transferi için yarışılan tek futbolcuysa Cenk Özkaçar değil. Türk futboluna uzun vadede damga vurması muhtemel olan yıldız isimlerin peşinde hem Avrupa Kulüpleri hem de Süper Lig takımları pusuya yatmış durumda. İşte o futbolcuların yer aldığı potansiyel listesi!

Bursaspor'un altyapısı yıllardır Türk futboluna büyük hizmet veriyor. Enes Ünal, Sercan Yıldırım, Ozan Tufan ve Serdar Aziz gibi futbolcuları Türk futboluna kazandıran Bursaspor, yeni yetenekleri de pişirmeye devam ediyor. 18 yaşındaki forvet Ali Akman, 20 yaşındaki sağ kanat Burak Kapacak ve 19 yaşındaki sağ bek oyuncusu İsmail Çokçalış önplana çıkan 3 oyuncu konumunda bulunuyor. Bu 3 futbolcuyla başta 4 büyükler olmak üzere Süper Lig kulüplerinin ilgili olduğu biliniyor.

Galatasaray altyapısının büyük umutlar bağladığı 17 yaşındaki stoper Emin Bayram ve 19 yaşındaki forvet Ali Yavuz Kol'dan taraftarların beklentisi çok fazla. Altyapıdaki diğer oyunculara göre fizik güçleri daha hazır durumda olan bu iki oyuncuyu yakın zamanda Galatasaray kadrosunun vazgeçilmezleri arasında görebiliriz.

Trabzonspor'un Balıkesirspor'dan transfer ettiği 20 yaşındaki Anıl Başaran'dan başta Trabzonsporlular olmak üzere Türkiye'nin beklentisi oldukça yüksek. 20 yaşındaki santrafor oyuncusu bu sene Balıkesirspor formasıyla 27 maçta 7 gol ve 1 asistlik performansa imza attı.

Altınordu futbolcu fabrikasının son ürünü olan Burak İnce'nin peşinde şimdiden Avrupa kulüpleri sıraya girmiş durumda. 16 yaşındaki merkez orta saha futbolcusu bu sezon 20 maçta 4 gol ve 2 asistlik performansıyla göz dolduruyor.Trabzonspor ve Galatasaray'ın transferi için yarış verdiği Altay'In stoperi Cenk Özkaçar'ın bir sonraki durağı merak konusu. 19 yaşındaki 1,90 boyundaki stoper, atletik bir oyun yapısına sahip. Stil olarak Ozan Kabak'ı andıran genç futbolcunun Galatasaray'a daha yakın olduğu belirtiliyor.Başakşehir'in Bucaspor'dan transferi Efecan Barlık, 17 yaşında olmasına rağmen 1.93'lük fiziğiyle dikkat çekiyor. Santrafor mevkisinde oynayan oyuncunun 2022 yılına kadar sözleşmesi mevcut.Bir sonraki durağının Avrupa olmasına muhtemel gözle bakılan Emre Demir'den de Türk futbolunun beklentisi oldukça yüksek. 16 yaşındaki solak futbolcunun kulübü Kayserispor'la 2022 yılına kadar kontratı bulunuyor.Samsunspor'Un 22 yaşındaki genç eldiveni Nurullah Aslan'ın peşinde Beşiktaş olsa da, Samsunspor'un oyuncuyu bırakmayacağı biliniyor. Nurullah Aslan'ın gelecekte Milli Takım'da görev alma ihtimali oldukça fazla.Fenerbahçeli taraftarların büyük bir beklenti içinde bulunduğu 16 yaşındaki Ömer Faruk Beyaz'ın sözleşmesi gelecek sezon sonunda sona eriyor. Avrupa devlerinin radarında olan Ömer Faruk Beyaz'In geleceği şimdiden merak konusu.

Caner Erkin'in sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması yüzünden telaş yaşayan Beşiktaş'ta sol bek rotasyonu seneye ona emanet olacak: Rıdvan Yılmaz. 19 yaşındaki solak oyuncu bu sezon 1 Süper lig maçında sahne aldı.Trabzonspor altyapısından yetişen Sefa Akgün, kiralık olarak Kırşehir bld. forması giyiyor. Bonservisi BB Erzurumspor'da olan 19 yaşındaki genç orta saha, gelecek vaat eden isimler arasında.Gelelim son olarak gurbetçi oyuncularımıza. Bayern Münih altyapısında forma giyen 16 yaşındaki santrafor Yusuf Kabadayı, Olimpik Lyon'un 18 yaşındaki genç sol beki Melih Altıkulaç ve Hoffenheim'in 17 yaşındaki sol kanat oyuncusu Kerim Çalhanoğlu'nun potansiyeli de merak konusu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.