GAZETELER BÖYLE ÇIKTI

Trabzon'da yerel gazeteler, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanşında Çekya ekibi Sparta Prag'ı 2-1 yenerek play-off turuna yükselen Trabzonspor'a övgüler yağdırdı.

  • Trabzon yerel basınında Sparta Prag galibiyeti

  • Karadeniz gazetesi ilk sayfasında, bordo-mavililerin gol sevinci yaşadığı fotoğrafı kullanarak, "Tarihi Trabzon yazar!" başlığını kullandı.

  • Trabzon yerel basınında Sparta Prag galibiyeti

    Gazete, son sayfasında ise "Novak fişi çekti", "Bu kolbastı hiç bitmesin" şeklindeki ifadeleri okuyucularıyla paylaştı.Karadeniz'den Günebakış gazetesi de "Avrupa'nın yıldızı" ve "Trabzon fişi çekti" başlıkları ile galibiyeti sayfalarına taşıdı.

  • 6Trabzon yerel basınında Sparta Prag galibiyeti

  • Karadeniz'de Son Nokta gazetesi ise ilk sayfasında, "Avrupai Fırtına" başlığıyla çıkarken, "Çektik fişi aldık bileti. AEK kolla kendini" şeklindeki spotlar altında haberleri okuyucularına aktardı.Kuzey Ekspres gazetesi ilk sayfasında, "This is Trabzon!", "Bekle bizi AEK 'Sör'lord geliyor...!" başlıklarını kullanırken, son sayfasında da "Fırtına Avrupa'yı 'Prag'maz!" ifadelerine yer verdi. Trabzonspor, 18 Ağustos´ta Kasımpaşa ile yapacağı mücadelenin ardından ise rotasını 22 Ağustos´ta UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında Yunanistan´da AEK ile oynayacağı karşılaşmaya çevirecek.

  • 3 DEPLASMAN, 2 EV

    Bordo-mavililer, 25 Ağustos´ta ligin 2´nci haftasında ise sahasında Yeni Malatyaspor´u konuk edecek. 29 Ağustos´ta UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş mücadelesinde Medical Park Stadı´nda AEK´yı ağırlayacak olan Trabzonspor, 1 Eylül´de ise Süper Lig´in 3´üncü haftasında deplasmanda Fenerbahçe´ye konuk olacak. Bordo-mavililer böylece 1 Eylül´e kadar 3´ü deplasman, 2´si evinde olmak üzere toplamda 17 günlük süreçte 5 müsabakaya çıkmış olacak.

Anahtar Kelimeler:
FırtınaGazeteAEKFiş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105