"Geldiğim günden bu yana kazanma baskısı var..."

Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor, kendi evinde Alanyaspor'u ağırladı. Bu sezon Abdullah Avcı ile iyi bir çıkış yakalayan bordo-mavililer, sezonun ilk yarısında alt sıralarda yer alırken üst üste alınan iyi sonuçlarla şampiyonluk potasına girmeyi başarmıştı. 29. haftada zirve yarışı için kritik bir maça çıkan Trabzonspor, Alanyaspor'a karşı 3-1 kaybetti ve ağır yara aldı. Abdullah Avcı, maç sonunda yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalarda, "Geldiğim günden bu yana kazanma baskısı var." dedi.

Süper Lig'in 29. haftasında Alanyaspor'a karşı kritik bir maça çıkan Trabzonspor, rakibine 3-1 kaybetti ve zirve yarışında ağır kayıp verdi. Çağdaş Atan ve öğrencileri Trabzon deplasmanında galip gelerek puanını 46'ya çıkardı ve tekrar 6. sıraya yükseldi. Trabzonspor ise 51 puanda kalarak 4. sıradaki yerini korudu.

Maç sonunda yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı, Trabzonspor'a geldiği günden bu yana üzerinden kazanma baskısının olduğundan bahsetti.

İşte Abdullah Avcı'nın maç sonu açıklamaları:

"Geçişten ikinci golü yedik, hamleler, penaltı... Oyunu değiştirmek istedik fakat yine geçişten gol yedik. Planlarınızın dışına çıkınca geçişler verebiliyorsunuz ne yazık ki. Geldiğimiz zamandan bu yana büyük emekler veriyoruz ve gelişiyoruz.

Her hafta kazanmak zorunda olan bir takımız, bazen bu yorgunluklar ve esler olabiliyor. Golü yedikten sonra maç dalgalandı, rakibimizi tebrik ediyoruz. Yapacak bir şey yok, bu oyunda bunlar var. Başladığımız noktadan geldiğimiz nokta gayet iyi.

"HEP KAZANMA AMAÇLIYDI, BUNUN BASKISI OLABİLİYOR"

Kazansak belki daha yukarıda olacağımız bir durum var. Geldiğim günden bu yana hep kazanma amaçlıydı, bunun baskısı olabiliyor. Aynı oyuncu grubundan devam ediliyor. Buradan ders çıkaracağız, devam etmemiz lazım."

Trabzonspor, Süper Lig'in 30. haftasında Erzurumspor deplasmanına çıkacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.