Göğsünde arman yok Erol

Erol Bulut'un, Trabzonsoor maçındaki kıyafet tercihi tartışma yarattı Trabzonspor'un rakibi Alanyaspor teknik direktörü Erol Bulut'un giydiği kıyafet tartışma yarattı. Trabzonspor'un liderlik mücadelesi verdiği Başakşehir'in renklerini taşıyan kıyafetler giyen Erol Bulut'un nasıl bir mesaj vermek istediği ise merak konusu.  Trabzonspor, dün Alanyaspor deplasmanında son saniyelerde yediği golle 2 - 2 berabere kaldı. Maçta oynanan futboldan çok, maç sonu ortaya çıkan görüntüler konuşuldu. 
Ancak burada dikkat çeken bir nokta var ki bir hayli ilginç. 
Alanyaspor teknik direktörü Erol Bulut, maç esnasında giydiği kıyafetin renkleriyle tartışma yarattı. 
Trabzonspor’un liderlik mücadelesi verdiği Başakşehir’in renklerini taşıyan kıyafetler giyen Erol Bulut’un burada ki amacı merak edildi.. 
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’da bugün yaptığı açıklamalarda, “Her ne kadar Erol bulut orada mavi pantolon, turuncu tişörtle çıktıysa da normal futbol müsabakası..  Turuncu, Mavi kayfetin gerçekten kendisine yakıştığını söyleyebilirim. İyi bir kombinasyon. İmaj danışmanı var mı bilmiyorum bakıldığında göze hoş geliyordu. Olayı tekstil yönünden değerlendiriyorum” ifadelerini kullandı. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105