Gökhan Töre, Trabzonspor'a

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Gökhan Töre, Abdülkadir Ömür'ün gitme ihtimaline karşılık gündeme geldi.

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür'ün talipleri her gün artarken yönetimde alternatifler üzerine düşünüyor… her ne kadar Abdülkadir’in boşluğunun alt yapıdan gelecek isimlerle doldurulması düşünülse de fırsat transferlerine de kapıların kapatılmaması kararı alındı. Abülkadir Ömür'ün gitme ihtimaline karşılık alternatif isimleri belirleyen Trabzonspor'a önerilen son isim ise Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Gökhan Töre oldu. Galatasaray ile görüşen Gökhan Töre'nin bordo mavili formayı giymeye sıcak baktığı kaydedildi.

Ünal Karaman temkinli

Gökhan Töre konusunda ise Ünal Karaman'ın temkinli olduğu öğrenildi. Karaman'ın Şenol Güneş'ten de Gökhan Töre hakkında bilgi alacağı ve sonrasında bu transferin netleşeceği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.