Golden önce faul var mı?

Toroğlu'ndan Trabzonspor maçının hakemine: Balta!

Trabzonspor’un deplasmanda Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından eski hakem Erman Toroğlu değerlendirmelerde bulundu. Toroğlu bordo mavililerin futbolunu eleştirirken maçın hakemini de yerden yere vurdu.

Toroğlu son dakiadaki golün bariz gol olduğunu ayrıca Nwakaeme’nin penaltısının verilmediğini söyledi.

Toroğlu’nun yorumları şu şekilde;
Trabzonspor 1-0 öne geçti sonra halı saha oyununa geçti. Trabzonspor kazansa Gaziantep’e yazık olurdu. Şampiyonluğa oynuyorsan parçalayacaksın. Başakşehir’i izledim Avrupa ayarı oynuyor. İki takımın maçını iki ekranda beraber izledim. Başakşehir daha takım.

Trabzonspor’a bakıyorum, ayak dışı oynamalar, ver kaçlar, ya gidin 2’yi atın. Golü yediler hareket ettiler. Şuan Trabzon iyi gitmiyor. Teknik adamın yaptığı işler iyi değil. Yönetim bildiri yayınladı tamam ama içeriye de baksınlar teknik adam yeterli mi diye. Trabzon havasında değil.

Sosa’nın başkanlığında futbolcular oturup hocayla konuşmalılar. Yoksa bu işi yapamazlar. Çimşir’in yalnız yapacağı iş değil.

İki oyuncu da geliyor top ortada ilk ayağını kaldıran kırmızılı (Abdülkadir), beyazlı ağır kaldığı için kırmızılının ayağına vuruyor. Kırmızılı taban kaldırmıyor. Beyazlı gelip kırmızılının tabanına vuruyor. Peki bunu hangi hakem çözecek, bu balta mı çözecek?

Nwakaeme’nin 79. Dakikadaki pozisyonunda, Nwakaeme topu alıp gidiyor sonra dizi yiyor. Net penaltı. VAR hakemi yılların yardımcı hakemi. Ama olmaz ki bu. Gidin artık. VAR’daki de hakem de organize işle Trabzon’u badem yaptılar.

GEZER FAUL YOK DEDİ

Eski hakem Bünyamiz Gezer'de pozisyonun faul olmadığını Trabzonspor'un nizami golünün verilmediğini söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105