Hak ettiğimiz kupaları alacağız

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir futbolcularını çifte zafere hazırlıyor. Bordo-mavili teknik adam yaklaşan lig ve kupa mücadeleleri öncesi takımının motivasyonunu "Hak ettiğimiz yerdeyiz ancak hak ettiğimiz kupaları henüz almadık ve almalıyız" sözleriyle yükseltiyor. Süper Lig lideri ve Ziraat Türkiye Kupası yarı finalisti Trabzonspor iki cephede birden mutlu sona ulaşmak istiyor. Teknik direktör Hüseyin Çimşir de oyuncularını fiziksel olduğu kadar psikolojik olarak da zorlu sınavlara hazırlamak için hemen her gün motivasyon konuşmaları yapıyor. Çimşir'in üzerinde durduğu en önemli nokta ise özellikle ligin kalan haftalarının çok daha zorlu geçeceği.

HEPİNİZİN HIRSINDAN MEMNUNUM
Bordo-mavili teknik adam oyuncularına yaptığı konuşmalarda, "Şu an hak ettiğimiz yerdeyiz ancak hak ettiğimiz kupaları henüz almadık, almalıyız ve alacağız. Bu şehir, bu kulüp ve siz bunu fazlasıyla hak ediyorsunuz. Bunun kolay olmayacağını bilerek yapacağımız mücadele bizi başarıya götürecektir. Ben hepinizin arzusu ve hırsından fazlasıyla memnunum. Çok daha iyi olabilir miyiz? Evet olacağız" ifadelerini kullanıyor.

6. KOVİD-19 TESTİ YAPILACAK
Bordo-mavili kulüpte daha önce 5 kez yapılan Koronavirüs testlerine bugün bir yenisi eklenecek. Yapılan tüm test sonuçlarının negatif çıkmasının ardından yarın çıkacak olan testin sonuçlarının da negatif sonuçlanması durumunda moral ve motivasyonun daha da artması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105