HAKEM FACİASI

Sörloth gördüğü kırmızı kartla Sivasspor ve BB. Erzurumspor maçında forma giyemeyecek

Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor deplasmanda Gençlerbirliği'yle karşılaştı. Bordo-mavililerde yıldız golcü Alexander Sörloth, 90+4. dakikada direkt olarak kırmızı kartı gördü ve önümüzdeki hafta oynanacak olan Sivasspor maçı ve kupadaki BB. Erzurumspor maçında cezalı duruma düştü.Hakemin VAR'da pozisyonu izleyip Sörloth'a iki kez tekme atan Baiano'ya göz yumdu.

Trabzonspor'da Alexander Sörloth şoku yaşanıyor. Bordo-mavililer, Süper Lig'in 21. haftasında Gençlerbirliği deplasmanından 2-0 galip ayrılarak önemli bir 3 puanın sahibi olurken, Norveçli golcü Sörloth'un kırmızı kartıyla sarsıldı. Karşılaşmanın 90+4. dakikasında Baiano ile ikili bir kontağa giren Sörloth, rakibine yaptığı müdahale nedeniyle direkt olarak kırmızı kart gördü. Alexander Sörloth gördüğü kırmızı kart sebebiyle kupadaki BB. Erzurumspor ve ligdeki Sivasspor maçında forma giyemeyecek.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105