Hayaller ve Hayatlar... 

Sezon başı kimse Trabzonspor'un yarışın içinde olacağını tahmin edemez, hatta peşinen şu anki durumu kabul bile edebilirdi. Ancak gelinen noktada sezon başındaki hayal etmediğimiz şampiyonluk hayalleri sezon içinde gerçeğe dönüştü.

Şimdi ise hüsran ile başbaşa kaldık.

Takımda, pandemi döneminden sonra oluşan konsantrasyon bozukluğunu bir türlü aşamadık. Bu konsantrasyon bozukluğu, Uğurcan başta olmak üzere tüm futbolcularda aleni şekilde kendini belli etti.
Yine de sezonun bitmediğini, ikinciliğin aslanın ağzında olduğunu ve Türkiye Kupası'nın finalinde olduğumuzu bilerek, yarışa devam etmek zorundayız.

Dün akşamki maçın teknik taktik yorumu sorarsanız, bir yoruma gerek olmadığı düşüncesindeyim. Hüseyin hoca yetersiz olduğunu geçen hafta beyan ettiği halde bu haftada takımın başında idi. Şimdi akıllardaki soru şu; Kupa finaline ve son maça Hüseyin Çimşir ile çıkarsak ve kupayı kaybedip ligde 3.lük pozisyonuna düşersek sayın Ağaoğlu bunun hesabını kime nasıl açıklayabilir. Bu nedenle dün akşamki toplantıdan sonra Hüseyin Çimşir in görevine son verilmesi tüm taraftarın galiba beklentisi oldu...

Sayın Ağaoğlu hafta içi açıklamalarında 4 futbolcu ile anlaştığını belirtti. Oysa ki 4 futbolcudan önce acilen Kurt bir hoca ile anlaşması ve hocanın şimdiden çalışmalara başlaması gerekmektedir. Eğer başkanın aklında Hüseyin Çimşir ile devam gibi bir düşünce varsa, kendi emeklerini de yakarak başkanlık koltuğuna veda etmek zorunda kalabilir.

Görünen köy kılavuz istemez

Her ne kadar Başkan Ağaoğlu takımı bozmayacağını anlatsada, hem takımda yetersiz olan 6-7 futbolcu hem de  CAS'dan gelebilecek red kararı ile  Avrupa da kendini gösterme hedefi olan futbolcularda çıkabilecek rahatsızlık sonucu, 7-8 oyuncunun takımdan ayrılmasını öngörmekteyim. Geçen sene Liverpool şampiyonluğu kılpayı kaçırmış, aynı takımı koruyarak bu sene şampiyonluğa ulaşmıştı. İyi bir hoca ile takımın temel taşlarını koruyabilirsek, seneye yine kendimizi bu yarışın içinde bulacağımıza inancım tam. Bu da kurt hoca ile olur. 
Hoca demişken, Trabzonspor takımına kesinlikle oyuncu grubunun artı özelliklerini tespit ederek bunları lehimize çevirebilecek, taktik varyasyon bilgisi yüksek ve maç içinde oluşabilecek kriz anında yönetim gücü yüksek bir hoca gerektiğini düşünmekteyim.Lakin önde olduğumuz maçlardan sonra verdiğimiz puan 30. 
Bu 30 puan teknik kadronun yetersizliğinin göstergesi gibi duruyor.Acilen yeni bir teknik direktör ile yeni sezonun planlanması yapılmalıdır. 

Yinede diyoruz ki, ikincilik için oynanacak bir maç ile kazanılacak bir kupamız var kırmadan dökmeden lig sonunu görelim...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bürokrat29 4 yıl önce

Ali onur bey 3 haftadır yazılarınızı dikkatle takip etmekteyim yorumlarınız ve nokta atışı tespitlerinizi beğeniyorum.Önümüzde kalan 2 maç var ve kendinide yetersiz gören bir hoca ile devam etmek ne kadar doğru bilemiyorum bu 2 maç dan alınacak 2 kötü sonuç hocayı diil ama yönetimi çok zor duruma sokacaktır..Kurt bir hoca demişsiniz bencede haklısınız nacizane fikrim Alman ekolünden gelen bir hoca alınmalı ve takım ona erkenden teslim edilmeli 3 veya 4 takviyelen kadro yapısını bozmadan bence başarı tekrar yakalanacaktır..çünkü taraftar mali yapıya bakmaz başarıya zafere ve kupaya bakar bunlar olmadığı sürece yönetim zor durumda kalacaktır.Yazılarınızı ilgiyle takip etmekteyim selamlar..

Avatar
eyup pala 4 yıl önce

ali bey sizi beğeniyle takip ediyorum açıklamalarınız çok güzell ama biz bilyoduk sonumuzun hüsranla biteceğini saygılarr.

banner63

banner105