Hedef büyükse koşmak gerek!

Trabzonspor’da Karaman hedefi koydu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ

Birçok krize rağmen Avrupa yolunda emin adımlarla yürüyen bordo-mavililer, Milli aradan sonra fırtınayı sürdürmek istiyor. Son 8 haftada hedef ise; Devler Ligi için savaşmak “Geldiğimiz nokta bulunduğumuz şartlarda başarı olabilir ama biz hep daha iyisini istiyoruz” diyen Karaman, ilk 2 için konuştu: “Zor olabilir ama Trabzon için imkansız yoktur.”

8 MAÇ VAR

Trabzon’da hedef büyük… Lig tarihinin en sıkıntılı dönemini yaşayan bordo-mavililer, transfersiz ve genç kadrosuyla ayakta kalmaya çalışırken, son maçlarda aldığı başarılı sonuçlarla Avrupa’ya gitme yolunda dev adım attı. Ancak Trabzon buna rağmen daha büyük hedefe ulaşmak için son 8 haftaya inançla giriyor. Avrupa için büyük avantaj elde eden bordo-mavililer, şimdi arasında 4 puan olan Beşiktaş ve 9 puan gerisinde olduğu G.Saray’ı yakalamak ve geçmek için kendisine hedef koydu.

KAZAN VE BEKLE

Geldikleri noktayı başarı olarak kabul edebileceklerini ancak her zaman daha iyisini yapmayı istediklerini ifade eden Teknik Direktör Ünal Karaman, “Milli arada yararlanamadığımız isimler de aramıza katılacak. Önümüzde 8 maç var. Bu maçların hepsini kazanmak istiyoruz. Bunu başarırsak nerede olacağımıza bakacağız. Tabiki rakiplerimiz ile aramızda puan farkı var. Ama biz kazanıp gittiğimiz yere kadar gideceğiz. Hedef büyükse zor olabilir ama Trabzon için imkansız yoktur” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.