Her şey şampiyonluk için!

50 milyon Euro'yu reddetti

Trabzonspor Süper Lig şampiyonluğuna kilitlendi... 26 haftalık süreç dikkate alındığında sezonun en iyi futbolunu oynayan bordo-mavili takım, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istiyor. Bu sezon gösterdikleri performansla Avrupa devlerinin radarına giren Fırtına'nın yıldızları için başkan Ahmet Ağaoğlu daha önce "5 oyuncumuza transfer teklifi geldi" açıklaması yapmıştı. 

Trabzonspor'da saatler şampiyonluğa kuruldu... Corona virüsü nedeniyle Süper Lig'e ara verilirken, hayatın normale dönmesinin ardından TFFnin vereceği karar sonrası takımların yeniden sahaya çıkması bekleniyor.

Yaşanan bu gelişmeler bir kenara, Trabzonspor camiasının dört gözle beklediği şampiyonluk kupası için Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun nelerden vazgeçtiği de ortaya çıktı.

50 MİLYON EURO'YU REDDETTİ

Takvim Gazetesi'nin haberine göre, daha önce Ağaoğlu, sezon içerisinde 5 oyuncuya resmi teklif geldiğini açıklamıştı. Bu tekliflerin toplamının 50 milyon Euro (yaklaşık 366 milyon TL) olduğu ortaya çıktı.

BU İSİMLER KİMLER?

Öte yandan bu isimlerin bazıları ortaya çıktı... Aktarılan bilgilere göre bu isimler; Caleb Ekuban, Nwakaeme, Abdülkadir Ömür, Uğurcan Çakır ve Hüseyin Türkmen...

.

Anahtar Kelimeler:
TffAğaoğluResmiTürkmen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105