HER YOL AVCI’YA ÇIKIYOR

Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine getiren Trabzonspor’da şimdiki gündem teknik direktör… 

Trabzonspor’da şimdi gündem teknik direktör… Süper Lig şampiyonluğunun kaçmasının ardından Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine getiren Trabzonspor’da teknik direktör çalışmalarına hız verildi. Kupa finali öncesinde Teknik Direktör Abdullah Avcı ile ilk teması kuran ve bu temastan olumlu izlenimlerle ayrılan bordo-mavililer bayram sonrasında tecrübeli hocanın işini bitirmeyi planlıyor.   Henüz Abdullah Avcı ile baş başa bir görüşme gerçekleştirmeyen bordo-mavililerin tecrübeli teknik adam isminde mutabık kaldığı ve önümüzdeki günlerde bu anlaşmamın resmiyete döküleceği öğrenildi. Tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı'nın da “Trabzonspor ile para dahi konuşmam" düşüncesinde olduğu ve bordo-mavili takımın kadro yapısı ile ilgili çalışmalara başladığı da öğrenildi. Trabzonspor’da her hocanın görev yapmak isteyeceğinin altını çizen Avcı ise, “Trabzonspor şampiyonluğu Anadolu'ya ilk olarak götürme başarısını gösteren ve defalarca bunu başaran bir takım. Trabzonspor'da görev yapmak her hocanın isteğidir. Kamuoyunda gerek taraftarların gerekse camianın gösterdiği teveccüh gurur verici. Biz de gelişmeleri yakından takip edip sürecin sonucunu bekleyeceğiz" dedi.  

Newton da beklemede!

Trabzonspor’da Antrenör Eddie Newton de teknik direktör seçenekleri arasında bulunuyor. Hüseyin Çimşir'in takımdan ayrılmasından sonra Abdullah Avcı ve Shota isimleri ön plana çıkarken, Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun aklında Newton seçeneği de saklı duruyor. Şartlara göne İngiliz teknik adamın gelecek sezon takımın başında olabileceği de konuşuluyor.

 

Anahtar Kelimeler:
KupaIngilizAvcıNewton
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.