Herkes haddini bilecek!

Fatih Altaylı’ya Sürmen’den sert cevap: Herkes haddini bilecek!

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Fatih Altaylı’nın sözlerine “Trabzonspor’u kıskananlar ve hazmedemeyenler bu tür lafları ederler” diyerek tepki gösterdi.

Trabzon'un efsane isimlerinden biri olan Cemil Usta’nın Süper Lig’e verilmesinin ardından, canlı yayında “Cemil Usta deyince aklıma ilk Diyarbakır’daki kaburgacı cemil geldi” diyen Fatih Altaylı’ya Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen’den sert yanıt geldi. Sürmen “Trabzonspor’un mazisini kıskanan Trabzonspor’un yıktığı dükalıkları hazmedemeyenler bu tür lafları ederler” dedi. Sosyal medya hesabından paylaşam yapan Sürmen, "Rahmetli kaptanımız Dozer Cemil’i hatırlamayan bazı yorumcuları ciddiye almayın.
İnsan bazen yaşlılıktan unutur,bazende kıskançlıktan unutmuş gibi görünür. Unutan yada unutmuş görünen arkadaşa tavsiyem, Dozer Cemil’li Trabzonspor ile tuttuğu takımın maç sonuçlarına baksın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.