Herkes Yusuf Yazıcı ile Rıdvan Yılmaz'ı konuşuyor!

O anlar yayına böyle yansıdı

Letonya-Türkiye maçı öncesi Yusuf Yazıcı ile Rıdvan Yılmaz'ın ekranlara yansıyan görüntüsü dikkat çekti. Bir an ‘kavga mı ediyorlar' sorusu akıllara gelirken Yusuf Yazıcı'nın Rıdvan Yılmaz'ı motive ettiği gözlemlendi.

A Milli Futbol Takımımız, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde deplasmanda Letonya'yı 2-1 mağlup etti. Karşılaşma öncesi yayına ilginç bir görüntü yansıdı. Yusuf Yazıcı'nın Rıdvan Yılmaz'ı motive ettiği anlar viral oldu.

"20 YAŞ DİŞİNE Mİ BAKIYOR ACABA?"

Lille forması giyen Yusuf Yazıcı, Beşiktaşlı Rıdvan Yılmaz'ı ilginç bir şekilde motive etti. İki futbolcunun o anları sosyal medyada gündem oldu. Yayıncı kuruluşun yorumcularından Alp Pehlivan "20 yaş dişine mi bakıyor acaba?" derken Tarık Üstün de "Herhalde 'Oyuna gireceksin ve gol atacaksın oğlum' diyor" yorumunu yaptı.AKŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.