Hükmen yenilgi olabilir

“Kovid-19’dan dolayı ertelenen bir maçı şubat ayından sonra oynamak istemem. Çünkü zaten yoğun bir fikstür var. Bu bana ve diğer benim konumumdaki takımlara çok büyük haksızlık olur.”

Koronavirüs nedeniyle oyuncu sayısını tamamlayamayan takımların hükmen yenik sayılması ile ilgili olarak Trabzonspor'dan da görüş geldi. Bordomavililerin başkanı Ahmet Ağaoğlu, ortaya atılan bu fikirle ilgili olarak, "Böyle bir karar olabilir... Ben Kovid- 19'dan dolayı ertelenen bir maçı şubat ayından sonra oynamak istemem. Çünkü zaten yoğun bir fikstür. Bu bana ve diğer benim konumumdaki takımlara çok büyük haksızlık olur" yorumunu yaptı.

TESTLERE STANDART GETİRSİNLER
Eğer böyle uygulama yapılacaksa kuralların iyi koyulması lazım. Testlerde bir standart söz konusu değil. Her kulüp farklı farklı yerlerde yaptırıyor testlerini. Bunun standardını koymamız lazım, Süper Lig'de mücadele eden kulüpler 'şu kurumda testlerini yaptırmak zorundadır, onun dışındakiler kabul edilmemeli' denilmeli."

LİG OYNANMAZSA PLANLAR NEDIR?
Başkan Ağaoğlu, ligin kalan kısmı ile ilgili de karar verilmesi gerektiğini de söyledi: "Bu lig oynanamaz hale gelirse ne olacağını, oldu bittiye getirmeden söylesinler. Nasıl tescil edilecekse belirlensin. Bir iki adım atalım sonra bakarız denmemeli."

57 GÜNLÜK HASRETI BİTİRMEK İSTİYOR
BORDO-MAVILILER, Süper Lig'de yeni dönemin ilk maçına bugün 19.00'da çıkıyor. En son galibiyetini 57 gün önce Yeni Malatyaspor karşısında alan Trabzonspor, bugün Erzurumspor'u devirip kötü gidişata da nokta koymanın peşinde. Karadeniz temsilcisi, 3-1'lik Malatya maçının ardından Başakşehir, F.Bahçe ve Kasımpaşa'ya mağlup olurken, G.Antep ve Alanyaspor ile de berabere kalmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.