Hüseyin Çimşir maçın hakemi Zorbay Küçük'e çattı!

 ''Lütfen, emek var ortada mücadele var''

Trabzonspor, Göztepe'yi 3 - 1'lik skorla mağlup etti. Trabzonspor'un gollerini Nwakaeme, Ekuban ve Abdülkadir Ömür attı. Göztepe'nin tek golü ise Alparslan'dan geldi.
Trabzonspor teknik direktörü Hüseyin Çimşir, özellikle maçın hakemi Zorbay Küçük’e yüklendi. Küçük, “Bugün onlara verdiğimiz görevi gayet iyi yerine getirdiler. 3 ay aradan sonra oynana futbol gayet olumluydu. Oyunu 2’ye ayırmak gerek. 11’e 11 ve 11’e 10 olan bölüm. İkisini de iyi oynadık. 11 olan bölümde skoru artırabilirdik.. Sonra eksik kaldığımız dönemde, oyun nasıl oynanırı gayet başarılı uyguladık. Geri kalan 7 hafta var. Kazanmış bir takımın teknik direktörü olarak hakemlerin biraz daha dikkat etmeleri gerektiğini düşünüyorum. Lütfen, emek var ortada mücadele var. Herkesin hakkı var. Verdikleri kararda daha sağlıklı olmalılar” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105