İKİ FUTBOLCU KORONA OLDU

Trabzonspor'da Sivasspor maçı öncesi bir corona virüsü şoku daha!Bordo mavililer yaptığı açıklamada, bir oyuncunun daha corona virüsü (koronavirüs) test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu.

Süper Lig'de Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'a bir kötü haber daha geldi. Bordo mavililerde bir ismin daha corona virüsü testi pozitif çıktı.

İşte o açıklama;

"Bilgilendirme; Üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle takip edilen bir oyuncumuz ile maç öncesi gerçekleştirilen rutin Covid-19 PCR kontrollerinde bir başka oyuncumuz daha pozitif çıkmıştır. Her iki oyuncumuzun da sağlık durumu iyi olup tedavi ve izolasyon süreçleri başlamıştır."

DAHA ÖNCE SIOPIS POZİTİF ÇIKMIŞTI

Bordo mavili ekipte ilk testi negatif çıkan Siopis'in ikinci testi de pozitif sonuçlanmıştı.Trabzonspor'da ikinci pozitif vakanın Nwakaeme olduğu öğrenild.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.